Cosmos

Cosmos

Editura RAO
34,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Biblioteca Witold Gombrowicz

Recenzie Cosmos

In viziunea autorului, Cosmos nu este unsimplu roman care relateaza o intamplare sa zicem o dragoste tragica. Este un roman despre insasi autocrearea acestei intamplari, despre autocrearea realitatii, despre modul stangaci, schiop in care se naste din asocierile noastre... Cosmos este un roman care se autocreeaza in timpul scrierii... Este negru,in primul rand negru, ceva ca un curent negru, involburat, plin de vartejuri, de obstacole,de revarsari, o apa neagra care poarta mii de resturi, iar un om o priveste si e dus de ea... Negura, groaza, noapte.noapte strabatuta de patimi violente, alterata de dragoste. Dumnezeu stie... Mie mi se pare ca groaza Cosmosului va fi inteleasa, dar nu atat de repede.

Cartea "Cosmos" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Witold Gombrowicz si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Cosmos prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cosmos" este de 34.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 9789731034379
Pagini: 160
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cosmos

Produse similare si recomandari

La agatat
Gordimer Nadine
24.90 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cosmos. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Witold Gombrowicz

Witold Gombrowicz a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Bakakai, Ferdydurke, Pornografie, Teatru, Jurnal (Vol. I, 1953-1956), dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Biblioteca Witold Gombrowicz

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter