Corpul omenesc - uita-te in el!

Corpul omenesc - uita-te in el!

Editura Graph Art
58,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Corpul omenesc - uita-te in el!

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Corpul omenesc - uita-te in el!", publicata in 2 categorii, Enciclopedii si atlase / Enciclopedii, Suport scolar / Biologie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Luann Colombo si a fost publicata de editura Graph Art. Se poate cumpara cartea Corpul omenesc - uita-te in el! prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Corpul omenesc - uita-te in el!" este de 58.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Corpul omenesc - uita-te in el!

Produse similare si recomandari

1000 de dinozauri
134.90 RON
Cartea mea preferata despre MUMII
Philip Steele
29.43 RON
Marile minuni ale lumii
Ash Russell
39.92 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Corpul omenesc - uita-te in el!. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Luann Colombo

Deocamdata in afara de "Corpul omenesc - uita-te in el!", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Luann Colombo.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter