Corpul mental

Corpul mental

Editura Ram
22,00 Lei

Info

Recenzie Corpul mental

Corpul mental al fiintei umane este o realitate subtila prea putin cunoscuta de stiinta contemporana. Din perspectiva stiintei moderne, mintea umana a fost si a ramas o enigma, desi nenumarati oamnei de stiinta au incercat sa-i patrunda misterele.
Din punctul de vedere al stiintei ezoterice, mintea umana este deja un teritoriu bine cunoscut. Misterele mintii, descoperite prin experienta directa, de catre marii maestrii ai spiritualitatii universale, sunt de mult revelate tuturor celor care au "urechi de auzit" si care aspira la dobândirea Adevarului.

Aceasta carte urmareste sa prezinte unele dintre cele mai importante adevaruri spirituae, care stau la baza structurarii si functionarii corpului mental al fiintei umane. Din ce este formata mintea? Ce sunt gândurile si din ce "materie" sunt ele formate? Ce se intâmpla, dupa moartea corpului fizic, cu mintea noastra? Ce este "cerul" si ce este "infernul"? La toate aceste intrebari si inca la multe altele veti gasi raspunsuri in aceasta lucrare plina de intelepciune.

Cartea "Corpul mental" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 16.03.2014. A fost scrisa de A.E. Powell si a fost publicata de editura Ram. Se poate cumpara cartea Corpul mental prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Corpul mental" este de 22 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-98507-9-9
Pagini: 208
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Corpul mental

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Corpul mental. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

A.E. Powell

A.E. Powell a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Corpul astral, Corpul cauzal.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter