Corpul cauzal

Corpul cauzal

Editura Ram
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Corpul cauzal

Aceasta carte va permite celor interesati de studiul stiintelor ezoterice sa dobandeasca o mai buna intelegere a minunatei panorame a evolutiei sufletului uman, ajutandu-i sa-si dea seama, dintr-o perspectiva corecta, de rolul pe care fiecare dintre corpurile subtile ale omului - corpul eteric, astral, mental si cauzal - il are.

Pentru a intelege rolul jucat de corpul cauzal in fascinanta istorie a evolutiei umane vom studia, in aceasta lucrare, tot ceea ce se cunoaste, pana in prezent, despre monada (Spirit), despre coborarea monadei in materie, despre evolutia monadei din regnul vegetal, animal, unde vom vorbi si de Sufletele-grup, pentru a ajunge, in final, la o intelegere profunda, din punct de vedere spiritual, a fiintei umane. Vor fi prezentate amanuntit si relatiile dintre personalitate, suflet si Spirit.

Cartea "Corpul cauzal" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de A.E. Powell si a fost publicata de editura Ram. Se poate cumpara cartea Corpul cauzal prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Corpul cauzal" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-7726-19-3
Pagini: 239
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Corpul cauzal

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Corpul cauzal. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

A.E. Powell

A.E. Powell a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Corpul astral, Corpul mental.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter