Corpul astral

Corpul astral

Editura Ram
23,00 Lei

Info

Recenzie Corpul astral

Aceasta carte face parte dintr-un ciclu de lucrari ale lui A. E. Powell consacrat corpurilor subtile ale fiintei umane: corpul eteric, astral, mental si cauzal.
Pentru o persoana preocupata de spiritualitate aceasta lucrare ii va duce informatii pretioase legate de corpul astral, dar si de lumea astrala in general.

Cartea "Corpul astral" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 15.03.2014. A fost scrisa de A.E. Powell si a fost publicata de editura Ram. Se poate cumpara cartea Corpul astral prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Corpul astral" este de 23 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2009
ISBN: 978-973-7726-26-1
Pagini: 223
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Corpul astral

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Corpul astral. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

A.E. Powell

A.E. Powell a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Corpul cauzal, Corpul mental.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter