Coronite de Craciun - Idei creative vol. 23

Coronite de Craciun - Idei creative vol. 23

Editura Casa
14,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: idei creative
Volumul 23 din seria Idei creative

Recenzie Coronite de Craciun - Idei creative vol. 23

Perioada Crăciunului se află sub semnul aşteptării, iar coroniţele contribuie semnificativ la crearea acestei stări de spirit.

Vă propunem confecţionarea coroniţei în 1 decembrie, urmând să aprindeţi câte o lumânare în fiecare duminică, astfel ca în noaptea sfântă toate cele patru lumânări să umple căminul cu lumina festivă.

Cartea prezintă modele cu diverse combinaţii de culori, folosind ramuri verzi de diferite soiuri.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Coronite de Craciun - Idei creative vol. 23", publicata in 2 categorii, Carti cadou / Carti de Craciun, Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Silvia Braun si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Coronite de Craciun - Idei creative vol. 23 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Coronite de Craciun - Idei creative vol. 23" este de 14.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Coronite de Craciun - Idei creative vol. 23

Produse similare si recomandari

Descoperim Craciunul
colectiv Aramis
25.90 RON
Poveste de Craciun
Charles Dickens
34.90 RON
Un Craciun auriu - Idei creative vol. 33
Susanne Hoffmann
12.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Coronite de Craciun - Idei creative vol. 23. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Silvia Braun

Deocamdata in afara de "Coronite de Craciun - Idei creative vol. 23", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Silvia Braun.

Idei creative

Coronite de Craciun - Idei creative vol. 23
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter