CorelDraw 11.  Tehnici de desenare-aplicatii

CorelDraw 11. Tehnici de desenare-aplicatii

Editura Albastra
39,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie CorelDraw 11. Tehnici de desenare-aplicatii

Cartea de fata incearca sa-l ajute pe graficianul CorelDraw, fie el incepator sau avansat, sa atinga mai rapid un nivel inalt de utilizare a programului, deoarece il pune in tema cu tehnicile de desenare pe care trebuie sa le aplice cand concepe un docume

Cartea "CorelDraw 11. Tehnici de desenare-aplicatii" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / Grafica, Design, DTP si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Codruta Poenaru si a fost publicata de editura Albastra. Se poate cumpara cartea CorelDraw 11. Tehnici de desenare-aplicatii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "CorelDraw 11. Tehnici de desenare-aplicatii" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret CorelDraw 11. Tehnici de desenare-aplicatii

Produse similare si recomandari

Photoshop 6 pentru . . . amici !
Deke Mcclelland
25.07 22.56 RON
Illustrator 9...pentru AMICI !
Ted Alspach
23.44 RON
Adobe Photoshop CS2
Adobe Systems
43.20 RON
Initiere in Corel Draw
Laviniu Aurelian Badulescu
18.00 RON
Tehnici avansate de design
Launne Seymour Cohen
36.00 RON
Corel Draw 12. Ghidul oficial
Steve Bain, Nick Wilkinson
67.41 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea CorelDraw 11. Tehnici de desenare-aplicatii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Codruta Poenaru

Deocamdata in afara de "CorelDraw 11. Tehnici de desenare-aplicatii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Codruta Poenaru.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter