Corel Draw 12. Ghidul oficial

Corel Draw 12. Ghidul oficial

Editura All
67,41 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 973-571-568-6

Recenzie Corel Draw 12. Ghidul oficial

In interiorul acestui ghid aprobat de catre Corel, autorul, expertul Steve Bain, va invata cum sa exploatati la capacitate maxima toate caracteristicile unice pe care aceasta puternica aplicatie la pune la dispozitie. Veti studia modul de desenare al figurilor, veti invata sa lucrati cu textul, sa adaugati culori si efecte, sa creati animatie si multe altele. Prezentand sute de sfaturi si indicatii, tehnici si metode mai rapide, plus o sectiune color ilustrand extraordinarele rezultate ale diferitelor efecte, aceasta carte nu trebuie sa lipseasca din colectia oricarui utilizator dornic sa creeze, cu ajutorul programului CorelDRAW 12, splendide materiale compuse din texte, grafica si imagini.

Cartea "Corel Draw 12. Ghidul oficial" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / Grafica, Design, DTP si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Steve Bain, Nick Wilkinson, si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Corel Draw 12. Ghidul oficial prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Corel Draw 12. Ghidul oficial" este de 67.41 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Corel Draw 12. Ghidul oficial

Produse similare si recomandari

Photoshop 6 pentru . . . amici !
Deke Mcclelland
25.07 22.56 RON
Illustrator 9...pentru AMICI !
Ted Alspach
23.44 RON
Adobe Photoshop CS2
Adobe Systems
43.20 RON
Totul despre CorelDraw 9
Deborah Miller
77.50 RON
Tehnici avansate de design
Launne Seymour Cohen
36.00 RON
CorelDraw! 11
Phyllis Davis, Steve Schwartz
34.24 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Corel Draw 12. Ghidul oficial. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Steve Bain

Deocamdata in afara de "Corel Draw 12. Ghidul oficial", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Steve Bain.

Nick Wilkinson

Deocamdata in afara de "Corel Draw 12. Ghidul oficial", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Nick Wilkinson.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter