Copilul meu  (aproape) adolescent

Copilul meu (aproape) adolescent

Editura All
14,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 973-571-904-3 NR. PAGINI: 144

Recenzie Copilul meu (aproape) adolescent

Putem afla nevoile si dificultatile sale, analizandu-i scrisul si desenele Cartea aceasta este un ghid adresat parintilor si educatorilor pentru ca ei sa poata intelege lumea adolescentilor prin intermediul analizei grafologice. In adolescenta apar schimbari decisive in corpul si in psihicul tanarului si acesta dezvolta capacitati cognitive si afective noi, pentru a dobandi o autonomie proprie si pentru a-si construi o personalitate. Procesul de formare a identitatii sexuale se incheie si tanarul se afla in fata asumarii unor noi responsabilitati. In acest moment foarte delicat, pot aparea unele complexe de inferioritate, sentimente de vinovatie, timiditate, dubii existentiale care ingreuneaza raporturile cu parintii, fratii, cu cei de aceeasi vasta si cu profesorii. Cartea ajuta la intelegerea nevoilor, problemelor si necazurilor adolescentei, oferind numeroase exemple de analiza a scrisului si a desenelor. Evi Crotti este psihopedagog, ziarista si scriitoare, de asemenea a fondat si conduce prima scoala de grafologie care se bazeaza pe invataturile lui Girolamo Moretti. Alberto Magni este medic, se ocupa de medicina psihosomatica si de psihoterapie

Cartea "Copilul meu (aproape) adolescent" a fost publicata in categoria Medicina / Medicina pentru toti si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Evi Crotti, Alberto Magni, si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Copilul meu (aproape) adolescent prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Copilul meu (aproape) adolescent" este de 14.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Copilul meu (aproape) adolescent

Produse similare si recomandari

Spatele
Anthony Campbell
29.90 RON
Ai grija de copilul tau
Robert H. Pantell, James F. Fries, Donald M. Vickery
59.90 RON
Retete pentru alimentatia copilului
Tiziana Valpiana, Matilde Parona
18.90 RON
Abuzul si toxicodependenta
Daniela Baconi, Dan Balalau, Pavel Abraham
56.68 RON
Cartea retetelor pentru bebelusi si copii
Bridget Wardley, Judy More
59.90 RON
Sanatatea femeii in intelepciunea chineza
Xiaolan Zhao, Kanae Kinoshita
29.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Copilul meu (aproape) adolescent. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Evi Crotti

Pe langa "Copilul meu (aproape) adolescent", autorul Evi Crotti a publicat si Desenele copilului tau : interpretari psihologice.

Alberto Magni

Deocamdata in afara de "Copilul meu (aproape) adolescent", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Alberto Magni.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter