Copilul german

Copilul german

Editura Trei
49,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Fiction Connection
Seria: Fjallbacka

Recenzie Copilul german

Până unde poţi merge ca să ascunzi adevărul?

Erica Falck descoperă cu uimire o medalie nazistă printre lucrurile care i-au rămas de la mama ei. Bântuită de amintirea unei copilării lipsite de tandreţe, Erica se hotărăşte să sondeze trecutul familiei sale şi să-i afle secretele.

Oare de ce mama ei a păstrat o veche medalie nazistă şi cămăşuţa însângerată a unui copil?
Cercetările o conduc pe Erica Falck acasă la un profesor de istorie pensionar, care a făcut parte din cercul de prieteni ai mamei sale în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Numai că întrebările pe care le pune sunt întâmpinate cu răspunsuri ciudate şi evazive.
Două zile mai târziu, profesorul de istorie are parte de o moarte violentă.
Soţul Ericăi, ofiţerul de poliţie Patrik Hedström, deşi aflat în concediu de paternitate, se va implica şi el curând în ancheta privind această crimă atroce.

„Camilla Läckberg este expertă în a combina scene domestice cu poveşti pline de suspans şi de o tensiune maximă. O lectură obligatorie pentru fanii senzaţiilor tari!" - The Guardian

„O poveste care te tulbură şi te fascinează deopotrivă – o demonstraţie de virtuozitate din partea celei mai faimoase scriitoare suedeze de romane poliţiste." - The Independent

„O încântare! Tensionat şi incitant, romanul Camillei Läckberg nu-ţi dă nicio clipă de răgaz." - News of the World

Nu aveau să îi prindă pe toţi. Era conştient de asta. Încă existau nenumăraţi afară, în libertate, iar din ce în ce mai mulţi se apropiau de sfârşitul vieţii. Dar în loc să piară în suferinţă, la închisoare, ei mureau liniştiţi, de bătrâneţe, fără a fi nevoiţi să îşi înfrunte faptele din trecut. Acela era lucrul care îl motiva. Acela era lucrul care îl făcea să refuze capitularea."Deşi se teme de ce va descoperi, Erica se hotărăşte să citească jurnalul mamei sale – ceea ce află este dureros şi surprinzător.
Trecutul întunecat iese la lumină, împreună cu adevăruri necruţătoare.
Un thriller psihologic despre lupta îndârjită a unei femei care trăieşte unul dintre cele mai întunecate capitole din istoria Europei.

Camilla Läckberg s-a născut în 1974. Înainte de a deveni cea mai populară scriitoare suedeză de romane poliţiste, ea a lucrat mai mulţi ani ca director de marketing.
Înscrierea la un curs de creative writing i-a schimbat destinul.

Copilul german face parte dintr-o serie de şapte romane (Seria Fjällbacka) ce s-au bucurat de un succes enorm de piaţă şi de o presă foarte bună. Această serie este în curs de publicare în peste 30 de ţări.

Cartea "Copilul german" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Camilla Lackberg si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Copilul german prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Copilul german" este de 49 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-651-9
Pagini: 608
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Copilul german

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Copilul german. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Camilla Lackberg

Camilla Lackberg a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Cioplitorul in piatra, Piaza rea. Editie GSP, Predicatorul, Printesa gheturilor : Editie GSP, Printesa gheturilor.

Fjallbacka

Copilul german
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter