Copii siguri pe ei insisi intr-o lume nesigura

Copii siguri pe ei insisi intr-o lume nesigura

Editura All
14,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 973-571-903-6 NR. PAGINI: 112

Recenzie Copii siguri pe ei insisi intr-o lume nesigura

In zilele noastre nu se mai vorbeste despre bau-bau si nici despre omul negru. Dar noile fantasme nu sunt mai putin inspaimantatoare.

Cum sa le insuflam copiilor nostri un sentiment de siguranta intr-o lume plina de atentate, tsunami, terorism, razboaie? Invatandu-i sa fie optimisti, sa intrevada o solutie pentru fiecare problema fara a-si pierde curajul.Cartea aceasta, prezentata intr-un limbaj accesibil si imbogatita cu rezultatele celor mai recente cercetari stiintifice isi propune sa fie o calauza pentru a le transmite copiilor optimism, speranta, incredere in viitor.

"Cum îl liniştim pe copil Până la 6 ani în faţa unor imagini crude, copilul nu simte decât frică. El nu ştie că Afganistanul se află la sute de kilometri depărtare...." Continuare...

"Când tonul face muzica Ceea ce pentru viermele de mătase este sfârşitul, pentru fluture este începutul vieţii. (Vechi proverb chinezesc) Din primii ani de viaţă învăţăm..." Continuare...

Cartea "Copii siguri pe ei insisi intr-o lume nesigura" a fost publicata in categoria Medicina / Medicina pentru toti si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Nessia Laniado si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Copii siguri pe ei insisi intr-o lume nesigura prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Copii siguri pe ei insisi intr-o lume nesigura" este de 14.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Copii siguri pe ei insisi intr-o lume nesigura

Produse similare si recomandari

Spatele
Anthony Campbell
29.90 RON
Quick & Easy
Beata Aleksandrowicz
24.90 RON
Ai grija de copilul tau
Robert H. Pantell, James F. Fries, Donald M. Vickery
59.90 RON
Retete pentru alimentatia copilului
Tiziana Valpiana, Matilde Parona
18.90 RON
Cartea retetelor pentru bebelusi si copii
Bridget Wardley, Judy More
59.90 RON
Sanatatea femeii in intelepciunea chineza
Xiaolan Zhao, Kanae Kinoshita
29.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Copii siguri pe ei insisi intr-o lume nesigura. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nessia Laniado

Nessia Laniado a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Cand copilul plange, Cum sa faci fericit un copil in primul sau an de viata, Codul bunelor maniere pentru copii - Buna purtare in orice imprejurare, Cum sa stimulati zilnic inteligenta copiilor vostri - Faimoasa metoda Feuerstein , In loc de televizor - activitatile extrascolare potrivite , Increderea in sine a adolescentului - Copilul la virsta ingrata , dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter