Copiii Matricei

Copiii Matricei

Editura Daksha
49,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numărul de pagini: 649 I.S.B.N.: 978-973-88026-9-8

Recenzie Copiii Matricei

Ne-am născut într-o lume controlată de forţe nevăzute care ne-au invadat planeta şi care manipulează omenirea de mii de ani. Nu, acesta nu este un scenariu de la Hollywood, este chiar ceea ce trăim în prezent. Dacă privim în jur, am putea crede că tot ce vedem este "real". Dar, de fapt, trăim în iluzie, o iluzie proiectată să ne menţina într-o închisoare mentală, emoţională şi spirituală. David Icke demască aceste forţe şi modul în care ele operează şi dezvăluie gigantica reţea de manipulare globală, orchestrate de forţe de dincolo de tărâmul fizic. El demască liniile genealogice ascunse prin intermediul cărora entităţi din alte dimensiuni acţionează în secret printre noi. Icke ne arată cum liniile genealogice regale şi ale celor care ne conduc astăzi în plan politic şi economic sunt aceleaşi cu ale regilor şi reginelor din timpurile străvechi.

David Icke continuă revelaţiile începute în mult apreciatele cărţi Secretul suprem şi Adevărul vă va elibera şi ridica vălul care a menţinut umanitatea atât de mult timp într-o ignoranţă indusă cu bună ştiinţă.

Cartea "Copiii Matricei " a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de David Icke si a fost publicata de editura Daksha. Se poate cumpara cartea Copiii Matricei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Copiii Matricei " este de 49 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Copiii Matricei

Produse similare si recomandari

Teoria estetica
Theodor W Adorno
40.00 RON
Dialogurile curtezanelor
Lucian Din Samosata
10.00 RON
Iresponsabilitatea
Octavian Buda
32.00 RON
Sexul & dragostea la adolescenti
Gianina Micu
10.00 RON
Strategii de evitare a esecului
Sayan Chatterjee
34.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Copiii Matricei . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

David Icke

David Icke a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Iubirea infinita este singurul adevar. Restul este iluzie, Secretul suprem, vol. 1, Secretul suprem, volumul 2, Si adevarul va va elibera volumul I , Si adevarul va va elibera vol. II, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter