Conventia matrimoniala potrivit noului Cod civil

Conventia matrimoniala potrivit noului Cod civil

Editura Hamangiu
23,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Conventia matrimoniala potrivit noului Cod civil

Lucrarea de fata prezinta conventia matrimoniala din perspectiva noului Cod civil, aplicabil de la 1 octombrie 2011, prin delimitarea ei de alte institutii de dreptul familiei: curtajul matrimonial, logodna, concubinajul, pactul civil de solidaritate.

Sunt analizate principiile acestei institutii, natura si caracterele juridice, conditiile de validitate, publicitatea si aplicabilitatea ei, posibilitatea modificarii pe cale conventionala, dar si judiciara, precum si efectele sale. De asemenea, sunt prezentate aspecte de drept international privat si de drept comparat privind conventia matrimoniala.

Cartea este adresata, in primul rand, specialistilor in drept – mai ales avocati si notari – care sunt chemati sa interpreteze si sa aplice dispozitiile noului Cod civil in materie, dar poate fi utila, deopotriva, si sotilor sau viitorilor soti aflati in situatia de a incheia o conventie matrimoniala.

Cartea "Conventia matrimoniala potrivit noului Cod civil" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Nadia-Cerasela Anitei si a fost publicata de editura Hamangiu. Se poate cumpara cartea Conventia matrimoniala potrivit noului Cod civil prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Conventia matrimoniala potrivit noului Cod civil" este de 23 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-606-522-757-6
Pagini: 176
Format: Carte brosata
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: noul cod civil

Pret Conventia matrimoniala potrivit noului Cod civil

Produse similare si recomandari

Conventia matrimoniala potrivit noului Cod civil
Nadia-Cerasela Anitei
23.00 RON
Drept civil. Partea generala conform Noului Cod Civil
Ernest Lupan, Szilard Sztranyiczki, Emod Veress, Rikhard-Arpad Pantilimon
52.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Conventia matrimoniala potrivit noului Cod civil. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nadia-Cerasela Anitei

Nadia-Cerasela Anitei a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Drept financiar, Dreptul familiei – conform noului Cod civil, Procedura fiscala, Regimurile matrimoniale potrivit noului Cod civil.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter