Control Managerial

Control Managerial

Editura Economica
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2006; Numar de pagini : 448; Format : 17 x 24 cm; ISBN : 978-973-709-198-1

Recenzie Control Managerial

 Derivat din activităţile uzuale ale sistemului organizaţiei şi în primul rând din monitorizarea rezultatelor acţiunilor ei, controlul a evoluat în timp, devenind o funcţie complexă şi de bază a managementului modern. Pe lângă faptul că reuşeşte să releve adevărata dimensiune a activităţilor firmei, funcţia de control susţine toate etapele procesului managerial, deciziile rezultate din informaţiile furnizate de control, constituind acţiuni obligatorii prin care se materializează autoritar etapele previziunii şi centralizării.

Prin control se înţelege un complex de acţiuni de colectare, prelucrare şi monitorizare de informaţii, care asigură managerii că activităţile desfăşurate se realizează conform previziunii, măsurând progresul către obiectivele propuse şi detectând devierile de la planul propus pentru a lua măsurile corective care se impun.

Controlul unei organizaţii nu înseamnă doar controlul financiar sau controlul tehnic de calitate. Controlul financiar scoate în evidenţă o serie de limite de dezvoltare şi operare bazându-se pe o serie de informaţii privitoare la bugete, resurse, profituri şi pierderi sau alţi indicatori financiari.

Pentru a veni în sprijinul celor care doresc să aprofundeze cunoştinţe cu privire la controlul managerial, prin întrebările recapitulative şi pentru dezbatere la anumite capitole, s-au sugerat aspectele care ar trebui să stea în atenţie la o reluare mai atentă a acestor capitole.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Control Managerial", publicata in 2 categorii, Economie / Economie mondiala, Economie / Management, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Aurelian Simionescu, Florian Buse, Bud Nicolae , Ion Purcaru Stamin, si a fost publicata de editura Economica. Se poate cumpara cartea Control Managerial prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Control Managerial" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Control Managerial

Produse similare si recomandari

Macroeconomie
Cristian Socol
22.00 RON
Auditul extern in domeniul public
Ovidiu Ispir
32.00 RON
Macroeconomie
Balaceanu Cristina, Bentoiu Claudia
21.90 RON
Eurosistemul - o tensiune arhitecturala a convergentei
Radu Golban, Grigore Silasi
40.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Control Managerial. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Aurelian Simionescu

Pe langa "Control Managerial", autorul Aurelian Simionescu a publicat si Managementul proiectelor, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Florian Buse

Pe langa "Control Managerial", autorul Florian Buse a publicat si Managementul proiectelor, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Bud Nicolae

Pe langa "Control Managerial", autorul Bud Nicolae a publicat si Nelinistile unui parlamentar.

Ion Purcaru Stamin

Deocamdata in afara de "Control Managerial", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ion Purcaru Stamin.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter