Contrariile se atrag. Nu mai lasati diferentele sa va desparta

Contrariile se atrag. Nu mai lasati diferentele sa va desparta

Editura Trei
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologie practica

Recenzie Contrariile se atrag. Nu mai lasati diferentele sa va desparta

Adesea ne îndrăgostim de oameni diferiţi de noi. Dar după un timp ajungem în conflict. Se pare că avem o nevoie instinctivă de a căuta în cealaltă persoană o anumită parte „lipsă" din noi înşine, dar, pe de altă parte, ajungem rapid în punctul de a ne considera incompatibili. Să fie aşa pentru că bărbaţii şi femeile sunt fundamental diferiţi?

În volumul de faţă Renee Baron ne vorbeşte despre elementele definitorii ale personalităţii noastre – ce ne energizează, cum percepem lumea, cum luăm deciziile, cum ne conducem viaţa – a căror combinare determină tipul de personalitate pe care-l avem.

Pe lângă informaţii cu privire la tipurile de personalitate, autoarea oferă şi chestionare pe care cititorul le poate completa pentru a se înţelege mai bine, precum şi caracterizări ale interacţiunii dintre persoane cu tipuri diferite, subliniind părţile bune ale interacţiunii, impasul relaţional în care se poate ajunge, precum şi modalităţi practice de a media conflictele apărute în cuplu. Scrisă într-un limbaj accesibil, această carte poate fi utilă tuturor celor care încearcă să se înţeleagă mai bine, să se dezvolte şi să fie în armonie cu ceilalţi.

Renee Baron practică psihoterapia de peste 25 de ani şi a ţinut numeroase conferinţe şi seminarii despre tipurile de personalitate.

Cuprins:

 1. Bun venit în lumea contrariilor
 2. Descoperă-ţi preferinţele
 3. Preferinţa pentru modul de energizare. Extraverţi/introverţi
 4. Relaţia extravert/introvert
 5. Preferinţa de percepţie. Senzoriali/intuitivi
 6. Relaţia senzorial/intuitiv
 7. Preferinţa în luarea deciziilor. Logici/afectivi
 8. Relaţia logic/afectiv
 9. Preferinţa pentru stilul de viaţă. Raţionali/perceptivi
 10. Relaţia raţional/perceptiv
 11. Gânduri finale

Anexa A. O scurtă descriere a celor 16 tipuri de personalitate

Anexa B. Combinarea Indicatorului Preferinţelor Tipologice Myers–Briggs cu tipurile eneagramei

Bibliografie recomandată

Mulţumiri

Cartea "Contrariile se atrag. Nu mai lasati diferentele sa va desparta" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie aplicata si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Renee Baron si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Contrariile se atrag. Nu mai lasati diferentele sa va desparta prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Contrariile se atrag. Nu mai lasati diferentele sa va desparta" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-577-2
Pagini: 224
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Contrariile se atrag. Nu mai lasati diferentele sa va desparta

Produse similare si recomandari

Cum sa convingi pe oricine de orice
Ruth Shermann
29.90 RON
Secretele creativitatii
Michael Michalko
28.00 RON
NLP - calea succesului
Andy Szekely
19.00 RON
Creativitatea in publicitate
Pat Fallon
44.90 RON
Femei care iubesc prea mult
Robin Norwood
22.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Contrariile se atrag. Nu mai lasati diferentele sa va desparta. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Renee Baron

Deocamdata in afara de "Contrariile se atrag. Nu mai lasati diferentele sa va desparta", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Renee Baron.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter