Contracte speciale. Locaţiunea, închirierea locuinţelor, antrepriza

Contracte speciale. Locaţiunea, închirierea locuinţelor, antrepriza

Editura Hamangiu
33,01 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 368; ISBN : 978-606-522-272-4

Recenzie Contracte speciale. Locaţiunea, închirierea locuinţelor, antrepriza

În prezenta culegere veţi găsi peste o sută de hotărâri judecătoreşti, în marea lor majoritate irevocabile, reprezentative în materia contractelor de locaţiune, închiriere a locuinţelor, antrepriză, însoţite de comentarii pertinente, de trimiteri la modificări legislative şi reglementări conexe, subliniindu-se, unde este cazul, situaţiile de practică neunitară sau, dimpotrivă, opiniile concordante.
Lucrarea este utilă, deopotrivă, persoanelor cu implicare directă în domeniul dreptului – judecători, avocaţi, notari publici, auditori de justiţie, studenţi de la facultăţile de drept –, cât şi oricărei persoane fizice sau juridice, parte sau viitoare parte într-un astfel de contract.

Cartea "Contracte speciale. Locaţiunea, închirierea locuinţelor, antrepriza" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Luminita Cristina Stoica si a fost publicata de editura Hamangiu. Se poate cumpara cartea Contracte speciale. Locaţiunea, închirierea locuinţelor, antrepriza prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Contracte speciale. Locaţiunea, închirierea locuinţelor, antrepriza" este de 33.01 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Contracte speciale. Locaţiunea, închirierea locuinţelor, antrepriza

Produse similare si recomandari

Dreptul profesiilor juridice
Florin Ciutacu
12.00 RON
Procedurile de preventie a insolventei
Arin Octav Stanescu, Simona Maria Milos, Otilia Doina Milu, Stefan Dumitru
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Contracte speciale. Locaţiunea, închirierea locuinţelor, antrepriza. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Luminita Cristina Stoica

Luminita Cristina Stoica a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Contracte speciale.Locatiunea,inchirierea locuintelor,antrepriza, Contractul de intretinere si de renta viagera : Practica judiciara si reglementarea din Noul Cod civil, Ineficacitatea actului juridic civil : Practica judiciara. Vol. II., Ineficacitatea actului juridic civil. Practică judiciară : Volumul I, nulitatea.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter