Contabilitatea de gestiune si calculatia costurilor

Contabilitatea de gestiune si calculatia costurilor

Editura Contaplus
50,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Contabilitatea de gestiune si calculatia costurilor

Oferă o viziune de ansamblu asupra utilităţii cunoaşterii structurii costurilor în cadrul unei întreprinderi, respectiv a faptului că determinarea unui cost este “o opinie dependentă de referenţialul ales” şi că o gestionare adecvată a unei afaceri implică determinarea unui cost relevant pentru afacerea respectivă. Lucrarea oferă exemple practice privind utilizarea diverşilor algoritmi de calcul a costurilor, în acest sens fiind exemplificate practic metodele de calcul utilizate în prezent în România (metoda globală, metoda pe comenzi, metoda pe faze, metoda standard cost), exemple dublate de o analiză critică ce relevă avantajele şi dezavantajele utilizării acestor metode.

"DECIZIA DE TIPA PRODUCE SAU A CUMPĂRA O problema frecventă cu care se confruntă managerii este decizia de tip „a produce sau a cumpăra". Uneori o companie poate avea posibilitatea..." Continuare...

"APITOLUL I CALCULUL COSTULUI DE PRODUCŢIE 1.1. ASPECTE GENERALE PRIVIND CALCULAŢIA COSTURILOR ÎN ROMÂNIA: TIPOLOGIA METODELOR UTILIZATE Şl FACTORII PROPRII ALEGERII UNEI METODE Calculaţia..." Continuare...

Cartea "Contabilitatea de gestiune si calculatia costurilor" a fost publicata in categoria Economie / Contabilitate si finante si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Daniela Artemisa Calu, Madalina Dumitru, si a fost publicata de editura Contaplus. Se poate cumpara cartea Contabilitatea de gestiune si calculatia costurilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Contabilitatea de gestiune si calculatia costurilor" este de 50 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 978-973-88247-8-2
Pagini: 240
Format: 16,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Contabilitatea de gestiune si calculatia costurilor

Produse similare si recomandari

Cum sa gestionam bugetele
Stephen Brookson
18.60 RON
Bazele contabilitatii
Florentin Caloian
19.90 RON
Finante. Editia a IV - a
Ion Stancu
190.00 RON
Audit financiar-contabil
Eugeniu Turlea, Ana Morariu
25.00 RON
Abordari contabile si fiscale privind impozitele si taxele
Vasile Raileanu, Adriana Sofia Raileanu
30.00 RON
Management financiar. Volumul I
Anamaria Ciobanu, Mihaela Dragota, Victor Dragota, Laura Obreja
54.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Contabilitatea de gestiune si calculatia costurilor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Daniela Artemisa Calu

Pe langa "Contabilitatea de gestiune si calculatia costurilor", autorul Daniela Artemisa Calu a publicat si Contabilitate in agricultura : Abordari teoretice si practice, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Madalina Dumitru

Pe langa "Contabilitatea de gestiune si calculatia costurilor", autorul Madalina Dumitru a publicat si Contabilitate in agricultura : Abordari teoretice si practice, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter