Contabilitate financiara in conformitate cu reglementarile contabile romanesti si directivele europe : Teorie, teste de autoevaluare, teste grila, probleme

Contabilitate financiara in conformitate cu reglementarile contabile romanesti si directivele europe : Teorie, teste de autoevaluare, teste grila, probleme

Editura Economica
70,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Contabilitate financiara in conformitate cu reglementarile contabile romanesti si directivele europe : Teorie, teste de autoevaluare, teste grila, probleme

Prin conţinutul său, această lucrare aduce în discuţie idei, concepte, întrebări şi soluţii privind organizarea şi conducerea contabilităţii, în contextul actual în care diverse sisteme de contabilitate încearcă să se armonizeze în vederea găsirii unui limbaj contabil universal înţeles şi acceptat de majoritatea utilizatorilor de informaţii economice. În acest sens, s-a acordat o atenţie sporită sublinierii modului cum informaţiile furnizate de contabilitatea financiară sunt utilizate pentru obţinerea unei imagini cât mai fidele asupra averii unei entităţi, a poziţiei financiare, precum şi a performanţelor sale financiare.

În elaborarea lucrării s-a avut în vedere contextul economic actual, care reclamă armonizarea normelor şi practicilor de contabilitate, în conformitate cu Directivele europene şi Standardele Internaţionale de Contabilitate, în scopul elaborării unor situaţii financiare care să reflecte cât mai fidel realitatea şi să fie recunoscute de cât mai mulţi utilizatori. Subiectele teoretice şi practice aduse în discuţie au urmărit rezolvarea unor probleme de natură contabilă cu implicaţii fiscale, în vederea clarificării unor răspunsuri pe care specialiştii din domeniul economic şi le pun în mod frecvent.

La elaborarea acestei lucrări s-a urmărit prezentarea noţiunilor teoretice şi practice de contabilitate financiară, în conformitate cu actele normative apă­rute în ultima perioadă, reprezentate de OMFP nr. 3055/2009, OMFP nr. 2869/ 2010, OUG nr.37/2011 etc., astfel încât măsurarea, evaluarea, cunoaşterea, gestionarea şi controlul activelor, datoriilor şi capitalurilor unei entităţi să respecte cerinţele legislaţiei în vigoare.

Cartea "Contabilitate financiara in conformitate cu reglementarile contabile romanesti si directivele europe" a fost publicata in categoria Economie / Contabilitate si finante si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Alexandru Salceanu si a fost publicata de editura Economica. Se poate cumpara cartea Contabilitate financiara in conformitate cu reglementarile contabile romanesti si directivele europe prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Contabilitate financiara in conformitate cu reglementarile contabile romanesti si directivele europe" este de 70 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-709-575-6
Pagini: 724
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Contabilitate financiara in conformitate cu reglementarile contabile romanesti si directivele europe : Teorie, teste de autoevaluare, teste grila, probleme

Produse similare si recomandari

Valoarea justa. Concept contabil
Adela Diaconu
43.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Contabilitate financiara in conformitate cu reglementarile contabile romanesti si directivele europe : Teorie, teste de autoevaluare, teste grila, probleme. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Alexandru Salceanu

Deocamdata in afara de "Contabilitate financiara in conformitate cu reglementarile contabile romanesti si directivele europe : Teorie, teste de autoevaluare, teste grila, probleme", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Alexandru Salceanu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter