Contabilitate in agricultura : Abordari teoretice si practice

Contabilitate in agricultura : Abordari teoretice si practice

Editura Contaplus
50,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Contabilitate in agricultura : Abordari teoretice si practice

In prezent, contabilitatea financiara din Romania este organizata in mod unitar la nivelul tuturor ramurilor economice, existand un singur plan de conturi valabil pentru toate intreprinderile. Aceasta este dublata din punct de vedere informational de contabilitatea de gestiune, al carui mod de organizare este in stransa dependenta cu particularitatile fiecarei entitati contabile. Data fiind importanta pe care tinde sa o recapete agricultura, in contextul integrarii in Uniunea Europeana, datorita posibilitatii atragerii de fonduri structurale, am incercat sa surprindem in cadrul acestei lucrari cateva aspecte specifice din "perimetrul" agriculturii. Cunoasterea modului de determinare a costurilor, respectiv determinarea si interpretarea unor indicatori specifici, pot reprezenta un atu necesar castigarii "jocului cererii si ofertei" din domeniul agricol.

  • Lucrarea ofera o viziune de ansamblu asupra utilitatii cunoasterii structurii costurilor in cadrul unei entitati contabile din domeniul agricol;
  • Ofera o sinteza a aspectelor specifice privind organizarea entitatilor in domeniul agricol;
  • Prezinta diverse particularitati privind calculatia costurilor in agricultura;
  • Ofera informatii necesare obtinerii de fonduri structurale in cadrul societatilor comerciale din domeniul agricol.
  • Ofera detalii privind raportarea financiara in agricultura;
  • Ofera o serie de studii de caz ce prezinta elemente specifice segmentului agricol abordat (spre exemplu, ferma cu profil vegetal, ferma cu profil animal, fazanerie, salmonicultura, silvicultura - produse accesorii, piscicultura, studiu de caz complex).
Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Contabilitate in agricultura", publicata in 2 categorii, Economie / Contabilitate si finante, Agricultura / Management agricol, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Bavita Ilie, Madalina Dumitru, Ileana Cosmina Pitulice, Daniela Artemisa Calu, Popa Adriana Florina, si a fost publicata de editura Contaplus. Se poate cumpara cartea Contabilitate in agricultura prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Contabilitate in agricultura" este de 50 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 978-973-88247-9-9
Pagini: 277
Format: 16,5 x 23,3 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Contabilitate in agricultura : Abordari teoretice si practice

Produse similare si recomandari

Valoarea justa. Concept contabil
Adela Diaconu
43.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Contabilitate in agricultura : Abordari teoretice si practice. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Bavita Ilie

Pe langa "Contabilitate in agricultura : Abordari teoretice si practice", autorul Bavita Ilie a publicat si Contabilitate in agricultura.

Madalina Dumitru

Pe langa "Contabilitate in agricultura : Abordari teoretice si practice", autorul Madalina Dumitru a publicat si Contabilitatea de gestiune si calculatia costurilor, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Ileana Cosmina Pitulice

Pe langa "Contabilitate in agricultura : Abordari teoretice si practice", autorul Ileana Cosmina Pitulice a publicat si Studii practice privind contabilitatea financiara a intreprinderii, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Daniela Artemisa Calu

Pe langa "Contabilitate in agricultura : Abordari teoretice si practice", autorul Daniela Artemisa Calu a publicat si Contabilitatea de gestiune si calculatia costurilor, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Popa Adriana Florina

Popa Adriana Florina a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Studii practice privind contabilitatea financiara a intreprinderii, Codul fiscal in contextul integrarii europene, Contabilitate in agricultura, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter