Conspiratiile NASA : Adevarul din spatele aselenizarilor, fotografiilor cenzurate si Chipului de pe Marte

Conspiratiile NASA : Adevarul din spatele aselenizarilor, fotografiilor cenzurate si Chipului de pe Marte

Editura Lifestyle
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Trebuie sa stii

Recenzie Conspiratiile NASA : Adevarul din spatele aselenizarilor, fotografiilor cenzurate si Chipului de pe Marte

O carte care deschide larg toate usile pe care bine-cunoscuta agntie spatiala le-a tinut atata vreme inchise.

Administraţia Naţională pentru Aeronautică şi Spaţiu (NASA) a fost înfiinţată pe 29 iulie 1958. Încă din primele zile, aceasta s-a aflat în avangarda eforturilor de explorare a spaţiului cosmic, iar rezultatele acestora s-au văzut în misiunile selenare Apollo, în staţia spaţială Skylab, precum şi în naveta spaţială, aşa cum o ştim noi astăzi. De-a lungul timpului, de NASA au fost legate multe operaţiuni de muşamalizare şi ascundere a adevărului la cele mai înalte niveluri. Iată câteva dintre faimoasele „secrete" păstrate de NASA.

Nick Redfern este scriitor, lector şi jurnalist. Scrie despre o gamă largă de mistere nerezolvate: Bigfoot, OZN-urile, Monstrul din Loch Ness, întâlnirile cu extratereştrii, chupacabra şi conspiraţiile guvernamentale. Publică regulat în UFO Magazine, Fate, Fortean Times şi Paranormal Magazine. Printre cărţile lui anterioare se numără: Memoirs of a Monster Hunter, There's Something in the Woods, On the Trail of the Saucer Spies şi Strange Secrets. Nick Redfern a apărut în numeroase show-uri de televiziune, printre care Out of this World la BBC, Monster Quest şi UFO Hunters, la History Channel. Nick Redfern trăieşte în Arlington, Texas, împreună cu soţia sa, Dana.

"Roswell şi astronautul La 8 iulie 1947, ziarul din New Mexico Roswell Daily Record a anunţat într-un titlu incredibil, scris cu aldine, că personalul de la Aerodromul Roswell al Forţelor..." Continuare...

"Deschiderea dosarelor X ale NASA Legea privind libertatea accesului la informaţie s-a dovedit a fi un instrument foarte util, în încercarea de a stabili dacă NASA are cunoştinţă despre..." Continuare...

Cartea "Conspiratiile NASA" a fost publicata in categoria Paranormal / Mistere si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Nick Redfern si a fost publicata de editura Lifestyle. Se poate cumpara cartea Conspiratiile NASA prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Conspiratiile NASA" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-92805-7-7
Pagini: 264
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Conspiratiile NASA : Adevarul din spatele aselenizarilor, fotografiilor cenzurate si Chipului de pe Marte

Produse similare si recomandari

Mastile lui Hristos
Lynn Picknet, Clive Prince
59.99 RON
Povestiri despre putere
Carlos Castaneda
24.99 RON
Misterul lumilor paralele
Rodica Bretin
9.90 RON
Contact extaterestru. Volumul I
Steven M. Greer
29.00 RON
Taina Codului da Vinci. Potopul Pamantului
George V. Grigore
39.79 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Conspiratiile NASA : Adevarul din spatele aselenizarilor, fotografiilor cenzurate si Chipului de pe Marte. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nick Redfern

Pe langa "Conspiratiile NASA : Adevarul din spatele aselenizarilor, fotografiilor cenzurate si Chipului de pe Marte", autorul Nick Redfern a publicat si Secretele celebritatilor : Dosarele oficiale ale celor bogati si faimosi .

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter