Conspiratia Stargate

Conspiratia Stargate

Editura RAO
29,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Conspiratia Stargate

Cartea "Conspiratia Stargate" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Lynn Picknet, Clive Prince, si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Conspiratia Stargate prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Conspiratia Stargate" este de 29.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Conspiratia Stargate

Produse similare si recomandari

Un cuib de nobili
Ivan Sergheevici Turgheniev
36.90 RON
Ardoare
Lily Prior
29.90 RON
Romeo si Julieta
William Shakespeare
11.00 RON
Quo Vadis. Editie noua
Henry Sienkiewicz
15.00 RON
Usor batea vantul spre Franta
H.E. Bates
24.99 RON
Tatal lui Simon si alte nuvele
Guy De Maupassant
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Conspiratia Stargate. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Lynn Picknet

Lynn Picknet a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Mastile lui Hristos , Giulgiul de la Torino, Misterul Sionului, Misterul templierilor, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Clive Prince

Clive Prince a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Mastile lui Hristos , Misterul templierilor : Altfel decat in romanul "Codul lui Da Vinci", Giulgiul de la Torino, Misterul Sionului, Misterul templierilor, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter