Conspiratia oamenilor liberi : Patruzeci de calatorii in cautarea unui drum

Conspiratia oamenilor liberi : Patruzeci de calatorii in cautarea unui drum

Editura Eikon
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: ESEU ŞI CRITICĂ LITERARĂ, PROZĂ, POEZIE

Recenzie Conspiratia oamenilor liberi : Patruzeci de calatorii in cautarea unui drum

România musteşte de gazetari, dar are puţini scriitori autentici de reportaje. Puţini se încumetă în acest gen jurnalistic - tocmai de aceea el e pe moarte. În reportaj, nu poţi copia sec realitatea, cum fac ziariştii de duzină. Reportajul e o stare de spirit, un tablou, o simfonie de cuvinte şi imagini, muzică şi culoare.

Să-ţi aşezi cuvintele în ramă, să le pui să cânte, să ţipe sau să tacă, cere mult talent, experienţă şi un ochi versat în detalii semnificative. Ruxandra ne restituie povestea unor personaje pentru care noi, ocupaţi prea intens cu prezentul din viaţa noastră, nu mai avem ochi şi urechi. Reportajele ei, cu parfumul lor vechi, de hrisov, trăiesc în timp pentru că Ruxandra le împrumută o parte din sufletul ei.

O parte din reportajele Ruxandrei Hurezean au apărut site-ul HotNews.ro, puternic ancorat în prezent. De multe ori, numărul de accesări înregistrat de un text semnat Ruxandrei Hurezean bătea de departe ştirea zilei: reportajele ei ardeau mai intens decât ştirile derizorii de peste zi, oricât de incendiare ar fi fost ele. - DAN TĂPĂLAGĂ

Cartea "Conspiratia oamenilor liberi" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Ruxandra Hurezean si a fost publicata de editura Eikon. Se poate cumpara cartea Conspiratia oamenilor liberi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Conspiratia oamenilor liberi" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-757-300-1
Pagini: 238
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Conspiratia oamenilor liberi : Patruzeci de calatorii in cautarea unui drum

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Surogat [poerezii]
Sorin-Mihai Grad
22.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Versuri
Ion Minulescu
12.00 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Conspiratia oamenilor liberi : Patruzeci de calatorii in cautarea unui drum. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ruxandra Hurezean

Deocamdata in afara de "Conspiratia oamenilor liberi : Patruzeci de calatorii in cautarea unui drum", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ruxandra Hurezean.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter