Consiliere si orientare scolara - caiet de lucru clasa IV

Consiliere si orientare scolara - caiet de lucru clasa IV

Editura Erc Press
4,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

40 pagini;Policromie;Format: A4

Recenzie Consiliere si orientare scolara - caiet de lucru clasa IV

Aceasta lucrare este un caiet de lucru pentru elevi, dar si ghid practic pentru profesorul consilier.Ofera elevului situatii concrete, modele de atitudini si comportamente si il sprijina in luarea unor decizii rapide. Ofera cadrului didactic posibilitatea realizarii unor lectii interactive.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Consiliere si orientare scolara - caiet de lucru clasa IV", publicata in 2 categorii, Suport scolar / Auxiliare cls. a IV-a, Suport scolar / Diverse, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Florentina Chifu, Andreea Chifu, si a fost publicata de editura Erc Press. Se poate cumpara cartea Consiliere si orientare scolara - caiet de lucru clasa IV prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Consiliere si orientare scolara - caiet de lucru clasa IV" este de 4.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Consiliere si orientare scolara - caiet de lucru clasa IV

Produse similare si recomandari

Matematica clasa a IV-a. Caietul elevului. Partea a II-a
Aurel Maior, Aurelia Calugarita, Elena Maior
8.91 RON
Caiet pentru vacanta. Activitati interdisciplinare clasa a IV-a
Tudora Pitila, Cleopatra Mihailescu, Aurel Maior
11.50 RON
Cum sa fac macheta localitatii mele
Stefan Pacearca, Manuela Popescu
8.50 RON
Stiinte ale naturii, clasa a IV-a. Caietul elevului
Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila
8.91 RON
Stiu foarte bine la ... Stiinte ale naturii, clasa a IV-a
Cleopatra Mihăilescu, Tudora Piţilă
7.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Consiliere si orientare scolara - caiet de lucru clasa IV. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Florentina Chifu

Florentina Chifu a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Consiliere si orientare pentru clasa a III - a (manual optional), Consiliere si orientare scolara-caiet de lucru clasa a III-a, Limba romana. Caiet de lucru pentru clasa a IV - a : Invatare. Aprofundare. Evaluare, Alfabetul iernii. Carte de colorat, EDUCATIE MUZICALA - Manual pentru clasa a IV-a, Povestea abecedarului, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Andreea Chifu

Andreea Chifu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Consiliere si orientare pentru clasa a III - a (manual optional), Consiliere si orientare scolara-caiet de lucru clasa a III-a, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter