Consideratii asupra Evangheliei dupa Matei

Consideratii asupra Evangheliei dupa Matei

23,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Christologie

Recenzie Consideratii asupra Evangheliei dupa Matei

Eduard Lenz s-a nascut in 1901 intr-o familie de credinciosi catolici. A urmat gimnaziul la Erlangen, Wurzburg si Munchen. A studiat la Universitatea din Munchen. In 1922 a primit hirotonisirea ca preot; a fondat si a lucrat in comunitatile din Furth, Bochum, hanovra. In 1925 a fost trimis la Praga pentru a infiinta Comunitatea Crestinilor. A luptat pe Frontul de Rasarit, iar in mai 1945 a fost luat prizonier de catre armata rosie si trimis in lagar. a murit pe 8 noiembrie 1945 intr-un vagon de vite si a fost inmormantat la Omsk.

Comentariile lui Eduard Lenz asupra Evangheliei după Matei se referă la primele 22 capitole, de aceea lucrarea are caracterul unor studii şi nu al unei opere încheiate. Totuşi ea are şi azi valabilitate, deoarece tocmai caracterul fragmentar poate trezi în cititor propriile întrebări. În acest sens, această interpretare a Evangheliei după Matei, bazată pe ştiinţa spirituală a lui Rudolf Steiner, este o mărturie de deschidere spirituală a Comunităţii creştinilor, o contribuţie la redobândirea celei mai importante Evanghelii a creştinismului timpuriu.

"Tot ceea ce urmează după capitolul al 17-lea trebuie înţeles în lumina scenei Schimbării la faţă, acea apariţie solară a luminii care radia din făptura Iluminatului. Următoarele..." Continuare...

"După liniştitul capitol al 13-lea care ne-a înălţat, prin imaginile pildelor, în spaţiul festiv al adevărurilor eterne, în al 14-lea capitol păşim în drama istoriei misteriale..." Continuare...

Cartea "Consideratii asupra Evangheliei dupa Matei" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Crestinism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Eduard Lenz si a fost publicata de editura Univers Enciclopedic Gold. Se poate cumpara cartea Consideratii asupra Evangheliei dupa Matei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Consideratii asupra Evangheliei dupa Matei" este de 23 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8358-33-8
Pagini: 159
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Consideratii asupra Evangheliei dupa Matei

Produse similare si recomandari

Ortodoxie si modernitate. O introducere
Pantelis Kalaitzidis
25.00 RON
Biserica si gnoza
Francis C. Burkitt
18.00 RON
Biserica si cult
Vasile Miron
25.00 RON
Dogma euharistica
Serghei Bulgakov
13.00 RON
Despre suflet si inviere
Grigorie de Nyssa
19.00 RON
In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti
Radu Carp, Dacian Gratian, Sorin Muresan, Radu Preda
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Consideratii asupra Evangheliei dupa Matei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Eduard Lenz

Deocamdata in afara de "Consideratii asupra Evangheliei dupa Matei", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Eduard Lenz.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter