Conflicte de munca. Culegere de practica judiciara

Conflicte de munca. Culegere de practica judiciara

Editura C. H. Beck
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 216; ISBN : 978-973-115-687-3

Recenzie Conflicte de munca. Culegere de practica judiciara

Lucrarea cuprinde o selecţie a hotărârilor judecătoreşti relevante pronunţate în materia conflictelor de muncă de către instanţele române, în perioada 2007-2009. Speţele sunt însoţite, acolo unde este cazul, de note privind modificarea legislaţiei.

Pentru o consultare rapidă, culegerea conţine un index alfabetic al principalelor noţiuni care se regăsesc în speţe.

Cartea "Conflicte de munca. Culegere de practica judiciara" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Practica judiciara si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Beatrice Mischie si a fost publicata de editura C. H. Beck. Se poate cumpara cartea Conflicte de munca. Culegere de practica judiciara prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Conflicte de munca. Culegere de practica judiciara" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Conflicte de munca. Culegere de practica judiciara

Produse similare si recomandari

Apelul
Andreea Ciuca
45.00 RON
Cercetarea cauzelor de incendii
Gheorghe Popa, Simion Dolha, George Sorescu, Sorin Calota
49.00 RON
Fise de individualizare a pedepsei
Francisca-Maria Vasile, Lavinia LEFTERACHE
29.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Conflicte de munca. Culegere de practica judiciara. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Beatrice Mischie

Beatrice Mischie a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Contracte comerciale. Obligatii comerciale : Culegere de practica judiciara, Drept bancar. Culegere de practica judiciara, Ordonanta presedintiala. Culegere de practica judiciara, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter