Confesiunile Verei Davidova, iubita lui Stalin

Confesiunile Verei Davidova, iubita lui Stalin

Editura Paideia
45,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Confesiunile Verei Davidova, iubita lui Stalin

Confesiunile merita sa fie citite nu numai pentru a afla elemente inedite despre una dintre cele mai odioase figuri ale istoriei. in definitiv, pe cine mai intereseaza astazi Stalin in Romania.

Ele devin deosebit de interesante in masura in care reconstituie viata sociala, politica, literara si artistica a capitalei sovietice in anii de teroare si represiune 1932-1953.

Ni se dezvaluie, altfel de cum ii stim din istorie, principalii conducatori sovietici Stalin, Kalinin, Molotov, Malenkov, Vasinski, Beria cu orgoliile, viciile, lasitatile, tradarile si josniciile lor. Asistam impreuna cu amanta lui Stalin, prim-solista la Bolshoi Teatr, la situatii umilitoare, uneori dramatice, in care au fost pusi corifei ai artei si culturii sovietice de catre singerosul tiran.

Aflam fapte care probeaza impostura lui Solohov, servilismul scriitorului de curte Al. Tolstoi, ticalosiile poetului Bezamenski, lichelismul lui Hrusciov si multe altele. Si toate acestea pe fondul terorii create si intetite de NKVD, predecesorul KGB-ului!

Cartea "Confesiunile Verei Davidova, iubita lui Stalin" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Leonard Gandlin si a fost publicata de editura Paideia. Se poate cumpara cartea Confesiunile Verei Davidova, iubita lui Stalin prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Confesiunile Verei Davidova, iubita lui Stalin" este de 45 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Confesiunile Verei Davidova, iubita lui Stalin

Produse similare si recomandari

Carnete
Marcel Proust
39.99 RON
Virginia Woolf
22.90 RON
Heidi, fetita muntilor
Johanna Spyri
10.00 RON
Peter Pan in gradinile Kensington
J. M. Barrie
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Confesiunile Verei Davidova, iubita lui Stalin. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Leonard Gandlin

Deocamdata in afara de "Confesiunile Verei Davidova, iubita lui Stalin", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Leonard Gandlin.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter