Confectionarea de lumanari - Idei Creative vol. 22

Confectionarea de lumanari - Idei Creative vol. 22

Editura Casa
12,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 22 din seria Idei creative

Recenzie Confectionarea de lumanari - Idei Creative vol. 22

Odinioară, lumânarea reprezenta singura sursă de lumină a casei. În zilele noastre aceasta are un rol mai mult decorativ atât în viaţa cotidiană, cât şi cu ocazia sărbătorilor.

Între diferitele stiluri de lumânări prezentate în carte cu siguranţă vă veţi găsi modelul potrivit, iar pe baza îndrumărilor vă puteţi pune în practică şi propriile idei.

Cartea "Confectionarea de lumanari - Idei Creative vol. 22" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Anette Kunkel si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Confectionarea de lumanari - Idei Creative vol. 22 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Confectionarea de lumanari - Idei Creative vol. 22" este de 12.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Confectionarea de lumanari - Idei Creative vol. 22

Produse similare si recomandari

Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Fotografia de natura cu aparatul foto digital
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON
Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Confectionarea de lumanari - Idei Creative vol. 22. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Anette Kunkel

Deocamdata in afara de "Confectionarea de lumanari - Idei Creative vol. 22", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Anette Kunkel.

Idei creative

Confectionarea de lumanari - Idei Creative vol. 22
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter