Conexiuni si interferente culturale targovistene

Conexiuni si interferente culturale targovistene

10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Conexiuni si interferente culturale targovistene

Un oras istoric si de artă ca Târgovistea si împrejurimile sale este o poveste plină de tâlcuri, despletind la nesfârsit fapte uimitoare; un discurs al unei aventuri spirituale care se alcătuieste pentru fiecare în parte, plecând dintr-un centru care rămâne în chip fatal, poate, propria-ne subiectivitate.

Din acest motiv, gâdele fără milă care este timpul nu va reusi niciodată să ucidă contingentele care ni le inspiră LOCUL ORIGINAR si nici să ne întineze acel ecou al întâlnirilor fundamental înrâuritoare pe care ni le-a rezervat si încă ni le mai pregăteste. Cine poate sti? Puterea cugetului si a visării va situa mereu subiectul îndrăgostit în preajma eminentelor si entitătilor, îndemnându-l să urce de la unele la altele, călăuzit de un fir care le înfăsoară într-o gogoasă de mătase unică. - Stefan Ion Ghilimescu

Cartea "Conexiuni si interferente culturale targovistene" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Stefan Ion Ghilimescu si a fost publicata de editura Cetatea de Scaun. Se poate cumpara cartea Conexiuni si interferente culturale targovistene prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Conexiuni si interferente culturale targovistene" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-7925-86-2
Pagini: 234
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Conexiuni si interferente culturale targovistene

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Ioan Slavici. Opere. Volumul VII
Ioan Slavici
68.67 RON
Momente. Schite
Ion Luca Caragiale
12.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Conexiuni si interferente culturale targovistene. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Stefan Ion Ghilimescu

Stefan Ion Ghilimescu a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Citind Rescriind, Din condici si carnete..., Tranzitia politica. Politica tranzitiei.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter