Condamnat la moarte

Condamnat la moarte

Editura Polirom
24,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: BIBLIOTECA POLIROM.Proza XXI

Recenzie Condamnat la moarte

Frank Fons, un scriitor de succes in lumea thrillerului, isi datoreaza celebritatea scenelor dure din romanele pe care le scrie. Cind insa fictiunea paraseste paginile cartii si coboara in strada, cind crimele din povestile celebrului scriitor devin realitate, lumea lui Frank se tulbura; astfel se naste Condamnat la moarte (2009), un roman in care fictiunea devine granita dintre viatasi moarte.

O crima inchisa intre paginile unui roman devine realitate si transforma existenta celui care a asternut‑o pe hirtie. Frank Føns este un autor de romane ce‑si circumscriu spectrul dintre crima si groaza. Faimoase pentru descrierile viscerale si mortile violente, un periplu in lumea ororii, cartile sale nu l‑au pus in fata raspunderii scriitorului pina cind este descoperit cadavrul unei femei al carei ucigas a respectat intocmai ceea ce Frank Fons crease in ultima sa carte, inca nepublicata.

Coincidenta este prea mare, Frank isi da seama ca cineva ii foloseste manuscrisul sustras ca ghid pentru a ucide. Singura cale pentru a pune capat crimelor este sa devina detectiv, misiune complicata, cu atit mai mult cu cit trebuie sa se descurce pe cont propriu.
Condamnat la moarte reuseste sa captiveze cititorul prin complexitatea protagonistului, prin depasirea cliseului horror, prin problemele pe care le pune – responsabilitatea artistului, atunci cind realitatea imita arta, iar editorii urmaresc doar sporirea vinzarilor – si prin finalul straniu.

„Condamnat la moarte pune cititorilor sai o intrebare esentiala: Are fantezia vreo influenta asupra lumii in care traim? Ei, cind esti un scriitor care imagineaza lumi horror, intrebarea asta incepe sa te cam sperie.” - Mikkel Birkegaard

„Avertisment: daca sinteti slabi de inger, nu cititi Condamnat la moarte. Imaginile nu tocmai blinde, scenele care-si dezvaluie dramatismul in momentele cele mai neasteptate fac din cartea lui Mikkel Birkegaard un pol al suspansului in care timiditatea nu-si are locul.” - Rich Westwood

Cartea "Condamnat la moarte" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.08.2018. A fost scrisa de Mikkel Birkegaard si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Condamnat la moarte prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Condamnat la moarte" este de 24.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2540-6
Pagini: 352
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Condamnat la moarte

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Condamnat la moarte. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mikkel Birkegaard

Pe langa "Condamnat la moarte", autorul Mikkel Birkegaard a publicat si Biblioteca umbrelor.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter