Conclavul porcilor

Conclavul porcilor

20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Conclavul porcilor

Citind, nu veti afla, veti întelege cum un popor devine cersetor la usa investitorilor străini. Nu este cronica romantată a primelor decenii de după ’89. Este descrierea triumfului post-comunismului. Descrierea structurii soclului pe care s-au cocotat puterile care au trecut pe la Cotroceni. Pe scurt, acest microroman este un excelent manual - îl puteti considera si un îndreptar - util fiecărui individ complexat de originea sa socială, care plesneste de dorinta oarbă de a parveni si de a-i umili, cu puterea sa efemeră, pe ceilalti, asemenea lui. Dar, pe de altă parte, avem de fapt o tristă descriere a decăderii morale a unor indivizi care nu sunt capabili, nu sunt interesati să constientizeze că au o datorie socială. Avem oglinda unei conjuratii a parvenitilor inculti care nu investesc în sentimentul de patriotism national, putin pasându-le că, prin felul cum actionează, cum gândesc, expatriază oamenii cei mai înzestrati si cei mai energici - Mircea Cotârtă, jurnalist

... mult mai mult decat un roman de ficţiune. Urmărind spovedania tinerei Nadia-Nadejda-Speranta reusim să aruncăm o privire în culisele scenei imense: România de astăzi.

"personajele, locurile şi acţiunile sunt rodul imaginaţiei autorului!"

Cartea "Conclavul porcilor" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Constanta Ionescu si a fost publicata de editura Cetatea de Scaun. Se poate cumpara cartea Conclavul porcilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Conclavul porcilor" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-606-537-072-2
Pagini: 250
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Conclavul porcilor

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Ioan Slavici. Opere. Volumul VII
Ioan Slavici
68.67 RON
Momente. Schite
Ion Luca Caragiale
12.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Conclavul porcilor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Constanta Ionescu

Deocamdata in afara de "Conclavul porcilor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Constanta Ionescu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter