Comuniune cu Dumnezeu

Comuniune cu Dumnezeu

Editura For You
6,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Comuniune cu Dumnezeu

Conversatia pe care Neale Donald Walsch o poarta cu Dumnezeu este inclusa in sase volume si inca nu s-a terminat! Cele sase volume sunt: Conversatii cu Dumnezeu, vol.I, II, III, Prietenie cu Dumnezeu, Comuniune cu Dumnezeu, Momente de gratie.
Din toate cartile se revarsa asupra noastra, a cititorilor, o dragoste nelimitata si neconditionata cu care Dumnezeu ne invaluie in permanenta. Aceasta iubire a lui Dumnezeu ne face sa intelegem ca nu suntem singuri si exemplifica, mai mult decat orice, vorbele spuse in Noul Testament (Ioan X, 30): "Cu totii Una suntem".

"Asta, deoarece atunci când ai avut deja o întâlnire cu Creatorul interior, pentru a nu te mai simţi singur nu vei mai avea niciodată nevoie de nimic din afara ta. De-a lungul timpului,..." Continuare...

"Dar, dacă vreţi să evitaţi durerea şi suferinţa omenească, trebuie să vi se spună că această Iluzie a Superiorităţii este una foarte periculoasă. V-am spus deja că durerea şi suferinţa..." Continuare...

Cartea "Comuniune cu Dumnezeu" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Neale Donald Walsch si a fost publicata de editura For You. Se poate cumpara cartea Comuniune cu Dumnezeu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Comuniune cu Dumnezeu" este de 6 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Comuniune cu Dumnezeu

Produse similare si recomandari

Calea Reiki
Diane Stein
30.00 RON
Templul schimbarii (include CD)
Elena Cocis, Erik Berglund
28.00 RON
The PSY attack
Ovidiu - Dragos Argesanu
85.02 RON
Sic Cogito. Ce e viata, ce e moartea, ce e omul
Bogdan Petriceicu Hasdeu
25.07 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Comuniune cu Dumnezeu. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch a publicat inca 13 carti prezente in libraria noastra, Acasa cu Dumnezeu intr-o viata care nu se sfarseste niciodata, Cand totul se schimba, schimba totul : In vremuri tulburi, o cale catre pace, Ce vrea Dumnezeu : Un raspuns fundamental la cea mai mare intrebare a omenirii, Dumnezeul de maine cea mai mare provocare spirituala a noastra, Mic tratat despre viata : Manualul utilizatorului, Momente de gratie, Prietenie cu Dumnezeu, Cei ce aduc lumina, Comunicare cu Dumnezeu, Conversatii cu Dumnezeu - vol 1,2,3, Conversatii cu Dumnezeu pentru adolescenti si parinti, Dumnezeu si minunile din viata noastra, O conversatie cu Dumnezeu. Noile revelatii, dintre care primele 7 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter