Comunitatile europene si cooperarea politica europeana : Emergenta unei identitati europene

Comunitatile europene si cooperarea politica europeana : Emergenta unei identitati europene

Editura C. H. Beck
34,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2008; Numar de pagini : 360; ISBN : 978-973-115-318-6

Recenzie Comunitatile europene si cooperarea politica europeana : Emergenta unei identitati europene

Comunitatile Europene si cooperarea politica europeana constituie fundamentul unei identitati europene plurivalente: economice, sociale, juridice etc., prezenta lucrare remarcandu-se prin diversitatea perspectivelor de abordare a crearii si evolutiei Comunitatilor Europene, pana la intrarea in vigoare a Tratatului de la Maastricht.

Autoarea se pozitioneaza simultan in domeniul istoriei europene, filosofiei, dreptului si politicului nu doar pentru a surprinde cat mai complet realitatea europeana, ci mai ales pentru a ajunge la esenta procesului de unitate inceput sub auspiciile Europei comunitare, la ratiunile care l-au propulsat, precum si la cauzele succeselor si insucceselor sale.

Cartea "Comunitatile europene si cooperarea politica europeana" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept comunitar si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Anamaria Groza si a fost publicata de editura C. H. Beck. Se poate cumpara cartea Comunitatile europene si cooperarea politica europeana prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Comunitatile europene si cooperarea politica europeana" este de 34.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Comunitatile europene si cooperarea politica europeana : Emergenta unei identitati europene

Produse similare si recomandari

TVA intracomunitar. Frauda carusel. Rambursarea TVA
Dragos Patroi, Florin Cuciureanu
19.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Comunitatile europene si cooperarea politica europeana : Emergenta unei identitati europene. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Anamaria Groza

Deocamdata in afara de "Comunitatile europene si cooperarea politica europeana : Emergenta unei identitati europene", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Anamaria Groza.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter