Comunicarea cu oamenii dificili. Editia a III - a

Comunicarea cu oamenii dificili. Editia a III - a

Editura Curtea Veche
28,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Carti-Cheie

Recenzie Comunicarea cu oamenii dificili. Editia a III - a

Comunicarea cu oamenii dificili prezintă tehnici validate prin care să cooperăm mai bine cu colegii de muncă, în condiţii de stres şi nervozitate reduse şi încredere şi entuziasm crescute.

Sunt nervoşi, mânioşi, nerăbdători, impertinenţi, insensibili sau prea sensibili, sunt oameni cu care ne e greu să comunicăm. Comportamentul lor este supărător, comunicarea cu ei ne oboseşte. Ne sunt şefi sau subordonaţi, dar şi prieteni sau rude. Nu-i putem ocoli şi n-avem şanse să-i schimbăm. Care-i soluţia?

Roberta Cava ne propune să privim interacţiunea ca pe o stradă cu două sensuri. Să comunici eficient înseamnă să ai grijă ce vorbeşti. De obicei, suntem tentaţi să reacţionăm la fel, fie că avem de-a face cu oameni nervoşi, mânioşi sau impertinenţi, fără să ne dăm seama că, procedând aşa, ajungem să fim controlaţi de situaţia creată, şi nu s-o controlăm noi pe ea.

În comunicare avem o regulă de bază: nu există oameni dificili, există numai oameni cu care trebuie să învăţăm cum să ne purtăm. Autoarea acestei cărţi ne ajută să identificăm tipurile de persoane dificile, ne propune modalităţi de soluţionare a conflictelor şi ne arată cum să ne adaptăm stării de spirit a persoanelor din jur. Iar în final vom şti să ne rezolvăm conflictele cu aşa-zişii „oameni-problemă“.

Tehnicile prezentate de autoare, parafrazarea, feedbackul, ascultarea, vorbirea, comunicarea nonverbală, ne vor ajuta să ne îmbunătăţim aptitudinile de interacţiune cu ceilalţi, iar identificarea diverselor tipuri de comportamente dificile ne va ajuta să folosim aceste tehnici în mod oportun, astfel încât să fim feriţi de neplăceri şi să ne bucurăm de linişte în fiecare zi în relaţiile noastre.

„Roberta expune pe îndelete diferite metode prin care să facem faţă situaţiilor problematice.“ - Geraldine Tan, Senior manager la Infocomm Development Authority, Singapore

„Nu mi-a plăcut niciodată să discut afaceri la telefon cu clienţii dificili. Însă Roberta mi-a dat încredere să aplic sfaturile ei când trec prin asemenea situaţii.“ - Nazlin Bte Mohd Hilal, SingTel Communications

„O carte bună pentru oricine! Nu doar pentru afacerişti, ci, efectiv, pentru oricine care lucrează cu oameni.“ - T. Christopher Linsen, Michigan, SUA

Roberta Cava lucrează în domeniul resurselor umane încă din 1974. Deţine companii de training în SUA, Canada şi Australia şi ţine seminare cu tematici diferite peste tot în lume. Cel mai popular dintre acestea are la bază chiar cartea Comunicarea cu oamenii dificili şi a însumat peste 70 000 de participanţi. Iar cartea a fost tradusă în 16 limbi şi este un bestseller internaţional încă din 1990. Roberta Cava a semnat, ca autoare, 20 de titluri.

Cartea "Comunicarea cu oamenii dificili. Editia a III - a" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Roberta Cava si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Comunicarea cu oamenii dificili. Editia a III - a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Comunicarea cu oamenii dificili. Editia a III - a" este de 28 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-588-293-5
Pagini: 304
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: comunicare , oameni dificili

Pret Comunicarea cu oamenii dificili. Editia a III - a

Produse similare si recomandari

Sociologia comunicarii
Simona Stefanescu
40.00 RON
Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON
Comunicarea defectuoasa. Abordarea eficienta a discutiilor
Douglas Stone, Bruce Patton, Sheila Heen
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Comunicarea cu oamenii dificili. Editia a III - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Roberta Cava

Pe langa "Comunicarea cu oamenii dificili. Editia a III - a", autorul Roberta Cava a publicat si Comunicarea cu oamenii dificili : Cum sa ne purtam cu clientii rauvoitori, sefii autoritari si colegii nesuferiti.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter