Comunicare nonverbala si constructii sociale

Comunicare nonverbala si constructii sociale

Editura Tritonic
40,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Comunicare media

Recenzie Comunicare nonverbala si constructii sociale

Domeniul comunicarii nonverbale este astazi in plina expansiune. Faptul ca "gesturile ne tradeaza" adevaratele intentii este unanim acceptat de catre specialisti, dar si de catre cei mai putin cunoscatori ai domeniului. Totusi, dincolo de mirajul folosirii limbajului nonverbal pentru a-i intelege mai bine pe ceilalti, a ne face intelesi sau a induce in eroare, lucrarea Comunicare nonverbala si constructii sociale dezvaluie preocupari din zona acestui domeniu iubit si controversat deopotriva.

Teme cum sunt: munca emotionala, limbajul nonverbal in publicitate, rolul vestimentatiei in interactiunile cotidiene, exprimarea si recunoasterea emotiilor sunt cele care spun povestea aplicatiilor comunicarii nonverbale in diferite zone ale vietii sociale. Cititorul avizat, dar si studentii care sunt in cautarea unor subiecte noi pentru lucrarile de finalizare a studiilor si, in general, pasionatii domeniului vor gasi cu siguranta in paginile lucrarii cel putin un studiu care sa-i intereseze.

Cartea "Comunicare nonverbala si constructii sociale" a fost publicata in categoria Relatii publice si comunicare / Comunicare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Loredana Ivan, Alina Duduciuc, si a fost publicata de editura Tritonic. Se poate cumpara cartea Comunicare nonverbala si constructii sociale prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Comunicare nonverbala si constructii sociale" este de 40 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: noiembrie 2011
ISBN: 978-606-8320-22-9
Pagini: 384
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Comunicare nonverbala si constructii sociale

Produse similare si recomandari

Cum sa vorbim in public
Dale Carnegie
25.00 RON
Sa citim repede si bine
Soulez Bettina
16.90 RON
Ora de comunicare nonviolenta
Victoria KIindle Hodson
27.00 RON
Dictionar de comunicare, negociere si mediere
Botezat Elena Aurelia
16.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Comunicare nonverbala si constructii sociale. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Loredana Ivan

Deocamdata in afara de "Comunicare nonverbala si constructii sociale", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Loredana Ivan.

Alina Duduciuc

Deocamdata in afara de "Comunicare nonverbala si constructii sociale", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Alina Duduciuc.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter