Comunicare audiovizuala

Comunicare audiovizuala

Editura Tritonic
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Comunicare media

Recenzie Comunicare audiovizuala

Comunicarea audiovizuala poate fi abordata dintr-o dubla perspectiva: din perspectiva relatiilor publice, care este perspectiva comunicatorului, cel care difuzeaza informatii si perspectiva jurnalistilor, cei care primesc, prelucreaza si difuzeaza publicului informatiile primite. Responsabilitatea fata de public, atat a comunicatorilor cat si a jurnalistilor este uriasa. Necunoasterea modului de reactie a publicului la informatiile difuzate poate crea situatii dramatice.

Prin cunostintele prezentate in acest volum despre imaginea de televiziune, am dorit sa oferim un suport practic pentru realizarea unor productii de televiziune, de la nivelul unui clip pana la nivel de reportaj si documentar.

Cartea "Comunicare audiovizuala" a fost publicata in categoria Relatii publice si comunicare / Comunicare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Ion Stavre si a fost publicata de editura Tritonic. Se poate cumpara cartea Comunicare audiovizuala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Comunicare audiovizuala" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: noiembrie 2011
ISBN: 978-606-8320-12-0
Pagini: 320
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Comunicare audiovizuala

Produse similare si recomandari

Cum sa vorbim in public
Dale Carnegie
25.00 RON
Sa citim repede si bine
Soulez Bettina
16.90 RON
Ora de comunicare nonviolenta
Victoria KIindle Hodson
27.00 RON
Dictionar de comunicare, negociere si mediere
Botezat Elena Aurelia
16.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Comunicare audiovizuala. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ion Stavre

Pe langa "Comunicare audiovizuala", autorul Ion Stavre a publicat si Reconstructia societatii romanesti prin audiovizual.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter