Comunica bine prin look : Metoda process com

Comunica bine prin look : Metoda process com

26,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Omul e stilul

Recenzie Comunica bine prin look : Metoda process com

Fie ca esti barbat sau femeie, putina atentie pentru detalii nu strica niciodata. Vrei sa afli ce tip de personalitate ai, ce culori ti se potrivesc, cum sa-ti schimbi look-ul, ce sa porti la munca, din ce anume ar trebui sa se compuna garderoba ta fundamentala, care sunt accesoriile care te scot in evidenta sau iti asigura o prezenta discreta, cum iti organizezi shopping-ul, care sun regulile de comportament in intreprindere, ce trebuie sa faci ca sa ai parte de intrevederi reusite, cum sa te comporti in societate si multe, multe altele?

Ei bine, aceasta carte este fix instrumentul practic de care ai nevoie! Arunca o privire si in anexele care prezinta particularitatile imaginii la feminin, care le invata pe doamne, printre altele, cum sa se machieze corect si curat in doar 15 minute, sau cele ale imaginii la masculin, din care domnii vor afla ce tip de nod de cravata se potriveste cel mai bine cu un anumit guler de camasa, sau cum sa poarte un costum pe masura. Nu sunt uitati nici cei care au mici probleme cu greutatea. Arta imbracarii hainelor care mascheaza rotunjimile este descrisa pas cu pas, devenind astfel simpla si eficienta pentru toti cei care cred ca haina il face pe om. Indiferent daca o citesti cap-coada sau sari direct la ce te intereseaza, nu uita: Imaginea ta este ca un puzzle... intr-un singur exemplar!

"O fustă va rămâne o fustă, un pantalon va rămâne un pantalon. De tine ţine să găseşti modelele în funcţie de tipul tău de personalitate, de morfologia şi de culorile tale..." Continuare...

"ORGANIZAREA GARDEROBEI îţi sugerăm să ai o vedere „panoramică" a hainelor tale. Vei putea astfel, dintr-o singură privire, să creezi, conform imaginaţiei sau activităţilor..." Continuare...

Cartea "Comunica bine prin look" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Brigitte Esnoult, Pascal Lengrand, si a fost publicata de editura House of Guides. Se poate cumpara cartea Comunica bine prin look prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Comunica bine prin look" este de 26.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-92957-7-9
Pagini: 183
Format: 14 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Comunica bine prin look : Metoda process com

Produse similare si recomandari

Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON
Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Fotografia de natura cu aparatul foto digital
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Comunica bine prin look : Metoda process com. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Brigitte Esnoult

Deocamdata in afara de "Comunica bine prin look : Metoda process com", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Brigitte Esnoult.

Pascal Lengrand

Deocamdata in afara de "Comunica bine prin look : Metoda process com", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Pascal Lengrand.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter