Compromisul inimii

Compromisul inimii

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Compromisul inimii

Lady Jocelyn Kendal, o tânără nonconformistă si independentă, apelează la o solutie scandaloasă pentru a-si păstra mostenirea: să se mărite cu maiorul David Lancaster, un ofiter care îsi asteaptă moartea din cauza rănilor grave suferite în bătălia de la Waterloo. În schimbul acceptării acestei căsătorii de formă, David nu cere decât ca sora lui să primească o slujbă de guvernatoare. Însă lucrurile iau o întorsătură neasteptată după încheierea căsătoriei, când maiorul îsi revine miraculos. Desi cei doi cad de acord să anuleze mariajul, astfel de lucruri necesită timp – suficient ca David să îsi dea seama că este îndrăgostit iremediabil de sotia sa.

Bântuită de propriul trecut, Jocelyn refuză să cedeze dorintei pe care sotul ei i-a trezit-o pe neasteptate, căci întotdeauna a considerat această căsătorie o simplă afacere. Însă unele întelegeri sunt făcute să fie încălcate atunci când inima îsi urmează propriul drum spre fericire.

Mary Jo Putney este unul dintre cei mai bine vânduti autori americani de fictiune romantică, bucurându-se de o prezentă permanentă în topurile New York Times, Wall Street Journal si Publishers Weekly. Printre distinctiile primite se numără premiul RITA al Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America, Premiul Golden Leaf, pentru cel mai bun roman istoric de dragoste si Premiul pentru întreaga carieră acordat de Romantic Times

Cartea "Compromisul inimii" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Mary Jo Putney si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Compromisul inimii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Compromisul inimii" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 5 martie 2012
ISBN: 978-606-600-727-6
Pagini: 352
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Compromisul inimii

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Compromisul inimii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mary Jo Putney

Mary Jo Putney a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, O iubire imposibila. Volumul II, Compromisul inimii, Dansul pasiunii, O iubire imposibila. Volumul I, O noua viata, Pasiune si onoare, Taina contesei, Umbrele trecutului, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter