Comprehension des ecrits. Junior

Comprehension des ecrits. Junior

Editura Booklet
22,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Comprehension des ecrits. Junior

  • Acopera o tematica variata si actuala
  • Asigura pregatirea pentru examenele nationale si internationale de limba franceza
  • Faciliteaza autoevaluarea prin cheia exercitiilor

Comprehension des ecrits - Junior se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru sustinerea probei de competenta lingvistica in intelegerea textului scris la limba franceza (nivelul A2-A2+).

Lucrarea acopera un univers tematic bogat, de la corespondenta pe internet pana la sarbatorile traditionale franceze si familiarizeaza elevii cu diverse tipuri de text si un vocabular specific.

Varietatea activitatilor propuse, sfaturile utile si modelele de lucru, precum si sectiunea integrala de raspunsuri, ii vor motiva si mai mult pe cei interesati de aprofundarea acestei competente lingvistice.

Cartea "Comprehension des ecrits. Junior" a fost publicata in categoria Suport scolar / Lb. Franceza si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Claudia Dobre si a fost publicata de editura Booklet. Se poate cumpara cartea Comprehension des ecrits. Junior prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Comprehension des ecrits. Junior" este de 22 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-590-30-1
Pagini: 128
Format: 20,5 x 26 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Comprehension des ecrits. Junior

Produse similare si recomandari

Franceza juridica
Diana Danisor
34.90 RON
Entraine-toi a l'examen de BAC
Adelina Vilcu, Mona-Elena Bolocan
22.00 RON
Totul despre verbele franceze
Francoise Rullier-Theuret
49.90 RON
Français Exercices de grammaire 2 - Le verbe
Daniela Harsan, Carmen Man
22.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Comprehension des ecrits. Junior. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Claudia Dobre

Claudia Dobre a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Dictionar francez-roman. Limba franceza contemporana, LIMBA FRANCEZA L2 - Manual pentru clasa a X-a, Limba Franceza L2. Manual pentru clasa a XI-a, Limba franceza. Exercitii pentru clasele IX-X, Le Francais en images pour tous les enfants. Primele cuvinte. Primele propozitii, Limba franceza : Bacalaureat 2007, LIMBA FRANCEZA L2 - Manual pentru clasa a IX-a, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter