Compoturi si siropuri, nr. 2

Compoturi si siropuri, nr. 2

Editura Erc Press
4,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Util

Recenzie Compoturi si siropuri, nr. 2

Colectia " Din camara bunicii " propune tinerelor gospodine retete traditionale ce ni s-au transmis de la mame la bunici.

Bogata experienta si sfaturile utile ale generatiilor anterioare va vor ajuta sa oferiti celor dragi preparate savuroase care le vor trezi neasemuite amintiri din copilarie.

Cartea "Compoturi si siropuri, nr. 2" a fost publicata in categoria Arta culinara / Dulceturi si compoturi si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. Se poate cumpara cartea Compoturi si siropuri, nr. 2 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Compoturi si siropuri, nr. 2" este de 4.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Compoturi si siropuri, nr. 2

Produse similare si recomandari

Preparate din fructe
Victoria Paduret
5.90 RON
Deserturi rapide de vara
Elisabeta Iorga
5.90 RON
Dulceturi, jeleuri si siropuri
Lena Marchis
7.00 5.85 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Compoturi si siropuri, nr. 2. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter