Complotul impotriva Americii

Complotul impotriva Americii

Editura Polirom
24,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: BIBLIOTECA POLIROM
Seria: Seria de autor Philip Roth

Recenzie Complotul impotriva Americii

Philip Roth imagineaza un scenariu infricosator care ar fi schimbat complet istoria lumii in cea de-a doua jumatate a secolului XX. In 1940, faimosul aviator Charles A. Lindbergh il invinge in campania prezidentiala pe Franklin Delano Roosevelt cu o majoritate zdrobitoare de voturi.

Evreii din America sint ingroziti: intr-un comunicat radiofonic, Lindbergh i-a acuzat ca au impins America intr-un razboi inutil cu Germania nazista. Odata ajuns presedinte, Lindbergh negociaza un acord cu Hitler, acceptind deschis politica virulent antisemita a acestuia. Pentru un milion de familii din Statele Unite, inclusiv cea a naratorului, cosmarul incepuse.

„Acest roman este una dintre cele mai reusite creatii ale lui Roth – direct si accesibil, dar pastrindu-si rigoarea stilistica si subtilitatea analizei ratacirilor omenesti.” - Publishers Weekly

„In noul roman al lui Philip Roth, tara tuturor posibilitatilor se transforma intr-un tarim al terorii.” - Village Voice

„Acest splendid roman este, in acelasi timp, actual prin subiectul pe care il trateaza si etern prin morala.” - Booklist

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Complotul impotriva Americii", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura americana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.08.2018. A fost scrisa de Philip Roth si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Complotul impotriva Americii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Complotul impotriva Americii" este de 24.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2690-8
Pagini: 456
Format: 10,6 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Complotul impotriva Americii

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Complotul impotriva Americii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Philip Roth

Philip Roth a publicat inca 14 carti prezente in libraria noastra, Pastorala americana, Animal pe moarte, Animal pe moarte. Editie 2012, Complexul lui Portnoy, Complexul lui Portnoy (Top 10), Indignare, M-am maritat cu un comunist, M-am maritat cu un comunist. Editie 2012, Nemesis, Operatiunea Shylock, Pata umana, Povestea lui orisicine, Umilirea, Viata mea de barbat, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Seria de autor Philip Roth

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter