Comoara din insula

Comoara din insula

Editura Niculescu
8.89 4.99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Alternative

Produsul nu mai exista pe piata. Putem sa va oferim alte variante ale aceleiasi carti:

Info

Anul aparitiei : 2005 Num─âr de pagini: 256 ISBN: 978-973-568-715-1

Recenzie Comoara din insula

"Cartea de vacanta" este cea pe care ai asteptat atata s-o citesti, pe care ai tot incercat s-o incepi, dar lectiile si alte indatoriri de prin casa sau de la scoala te-au facut s-o pui mereu la loc, in biblioteca. Si cate si mai cate auzisei despre ea, de la altii, mai norocosi ca tine, care apucasera s-o mantuie deja, unii dintre ei intr-o noapte chiar, asa, cu lanterna sub patura, chestie pe care tu nu te-ai incumetat s-o faci. Acum insa ti-a venit si tie randul, caci e doar vacanta, iar cel dintai lucru pe care ti l-ai pus in minte e cum sa te-arunci mai repede pe cartea aia si sa n-o mai lasi din mana pana n-o termini, s-o citesti pe-ndelete. Ai emotii la intalnirea cu aventura si misterele? Esti gata sa pleci departe cu gandul? Pai, atunci se cheama ca asemenea carti sunt pentru tine, tot asa de bine cum si tu le esti cititorul potrivit!

COMOARA DIN INSULA
Robert Louis Stevenson
Brunea-Fox (traducere)

Aparut in 1883, "Treasure Island", romanul scotianului R.L. Stevenson (1850-1894) a "prins" intotdeauna, la generatii si generatii de cititori, devenind asa, pe nesimtite un adevarat roman-cult. De ce? Pai, pentru ca e povestea cautarii unei comori ascunse pe o insula misterioasa. Nu cumva ai visat si tu la asa ceva?

Cartea "Comoara din insula" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Robert Louis Stevenson si a fost publicata de editura Niculescu. Se poate cumpara cartea Comoara din insula prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Comoara din insula" este de 4.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Comoara din insula

Produse similare si recomandari

Al 7-lea M
Francisca Solar
15.99 8.00 RON
Memoriile diavolului
Frederic Soulie
45.00 25.00 RON
NASA – Istoria secreta
Richard C. Hoagland, Mike Bara
39.00 18.00 RON
Fereastra de la Venetia
Silvia Kerim
15.00 8.00 RON
Fiica pierduta a fericirii
Geling Yan
19.90 8.00 RON
Povestirile unui vanator
Ivan S. Turgheniev
23.00 12.50 RON
Povestea Jidovului ratacitor
Jean D’Ormesson
23.00 8.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Comoara din insula. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Robert Louis Stevenson

Robert Louis Stevenson a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Comoara din Insula , Straniul caz al doctorului Jekill si al domnului Hyde. Markheim, Un altfel de 1001 de nopti, Comoara din insula , Comoara din insula, Comoara din insula, Insula Comorii, Kidnapped, Rapirea, Rapit de tilhari, Treasure Island, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter