Comoara de ametist

Comoara de ametist

Editura Orizonturi
32,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Comoara de ametist

Stimulată de succesul realizat cu cele cinci romane din seria Vânătorii de fantome, Amanda Quick îşi încântă din nou cititorii cu acest al şaselea roman - Comoara de ametist a cărui acţiune se plasează în aceeaşi Harmony, o lume creată de extratereştri. În jungla subterană a planetei, Lyra, personajul principal al romanului, descoperă o adevărată comoară: trei piramide de ametist considerate obiecte de artă extraterestră. Valoarea acestora nu poate fi doar una artistică, ci şi una extrem de importantă – generarea unei cantităţi imense de energie. Pentru a intra în posesia comorii, are loc o încleştare pe viaţă şi pe moarte, în care sunt implicate diverse personaje, inclusiv vânători de fantome şi vânători de oameni. Situaţii extreme, cu rezolvari de-a dreptul surprinzătoare, trădări, crime, iubiri împlinite – constituie ingredientele acestei uimitoare poveşti care nu poate fi lăsată din mână până la ultima pagină.

"Cruz privi listarea de telefoane pe care Jeff tocmai o a case pe masă. Vincent dădu drumul creionului roşu cu care jucase şi traversă masa ca să vadă ce se întâmplă. - Cum de a..." Continuare...

"Cruz se afla la masa lui de lucru în dimineaţa următoare, câi Jeff intră în biroul lui. - Am profilul parapsihic al lui Webber, zise Jeff. Nu există nimic aici despre abilitatea..." Continuare...

Cartea "Comoara de ametist " a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Jayne Castle, Amanda Quick, si a fost publicata de editura Orizonturi. Se poate cumpara cartea Comoara de ametist prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Comoara de ametist " este de 32.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Comoara de ametist

Produse similare si recomandari

Joia dulce
John Steinbeck
39.99 RON
Cronica pasarii-arc
Haruki Murakami
39.95 RON
Porcul
Andrew Cowan
39.89 RON
Cheia de sticla
Dashiell Hammett
32.90 RON
Familia Watson
Jane Austen
14.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Comoara de ametist . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Jayne Castle

Jayne Castle a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Infruntand fantomele , Orasul de cuart, Saptamana pierduta , dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Amanda Quick

Amanda Quick a publicat inca 16 carti prezente in libraria noastra, Dama de companie, Inelul de adio, Infruntand fantomele , Lovitura de teatru, Lovitura de teatru, Meduza albastra, Minciuni sub clar de luna, Pe urmele vanatorilor, Tainele noptii, Orasul de cuart, Al treilea cerc, Alchimia dragostei, FASCINATIE SI ARDOARE, Naluca, Saptamana pierduta , Tainele trecutului, dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter