Comentariile Codului civil : Publicitatea drepturilor, a actelor si a faptelor juridice. Cartea funciara

Comentariile Codului civil : Publicitatea drepturilor, a actelor si a faptelor juridice. Cartea funciara

Editura Hamangiu
43,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Comentariile Codului civil : Publicitatea drepturilor, a actelor si a faptelor juridice. Cartea funciara

Dupa publicarea unui prim comentariu, pe articole, al noului Cod civil, Editura Hamangiu inaugureaza o noua serie de comentarii, dedicate tuturor institutiilor din Codul civil. Seria va fi structurata in mai multe volume – cel putin 20, conform proiectului nostru initial – care vor varia ca intindere in functie de complexitatea materiei si de relevanta practica a problemelor analizate.

Sistematizarea pe institutii ofera fiecarei carti avantajul unei relative „independente” fata de celelalte volume din cadrul colectiei si lasa autorilor libertate pentru analiza mai ampla a subiectelor alese.

Linia comuna a intregii serii de comentarii o reprezinta, insa, abordarea practica a subiectelor; toate aceste lucrari sunt gandite spre a servi ca instrumente de lucru pentru judecatori, avocati, notari, consilieri juridici, registratori de carte funciara si celelalte categorii de practicieni ai dreptului.

Necesitatea comentarii art. 18-24 si art. 876-915 din noul Cod civil vine din constatarea ca normele privind publicitatea, in general, si publicitatea imobiliara, in special, sunt putin intelese si aplicate in practica, existand chiar o teama de a uza de mijloacele lasate la dispozitie de Legea nr. 7/1996 si, in prezent, de Titlul VII din Cartea a III-a a noului Cod civil. In acelasi timp, o buna intelegere a institutiei cartilor funciare si o curajoasa aplicare a acesteia pot conduce la respectarea principiului securitatii juridice si la incurajarea circulatiei juridice a imobilelor.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Comentariile Codului civil", publicata in 2 categorii, Drept si legislatie / Coduri, Drept si legislatie / Drept civil, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mihaela Mineran si a fost publicata de editura Hamangiu. Se poate cumpara cartea Comentariile Codului civil prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Comentariile Codului civil" este de 43 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-606-522-764-4
Pagini: 384
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: codul civil

Pret Comentariile Codului civil : Publicitatea drepturilor, a actelor si a faptelor juridice. Cartea funciara

Produse similare si recomandari

Mostenirea legala. In Noul Cod Civil
Veronica Stoica, Laurentiu Dragu
29.00 RON
Codul penal (Legea nr. 286/2009)
prof. univ. dr. Valerian Cioclei
9.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Comentariile Codului civil : Publicitatea drepturilor, a actelor si a faptelor juridice. Cartea funciara. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mihaela Mineran

Deocamdata in afara de "Comentariile Codului civil : Publicitatea drepturilor, a actelor si a faptelor juridice. Cartea funciara", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mihaela Mineran.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter