Comentariile Codului civil - Prescriptia extinctiva, decaderea si calculul termenelor

Comentariile Codului civil - Prescriptia extinctiva, decaderea si calculul termenelor

Editura Hamangiu
28,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Comentariile Codului civil - Prescriptia extinctiva, decaderea si calculul termenelor

Dupa publicarea unui prim comentariu, pe articole, al noului Cod civil, Editura Hamangiu inaugureaza o noua serie de comentarii, dedicate tuturor institutiilor din Codul civil. Seria va fi structurata in mai multe volume – cel putin 20, conform proiectului nostru initial – care vor varia ca intindere in functie de complexitatea materiei si de relevanta practica a problemelor analizate.

Sistematizarea pe institutii ofera fiecarei carti avantajul unei relative „independente” fata de celelalte volume din cadrul colectiei si lasa autorilor libertate pentru analiza mai ampla a subiectelor alese.

Linia comuna a intregii serii de comentarii o reprezinta, insa, abordarea practica a subiectelor; toate aceste lucrari sunt gandite spre a servi ca instrumente de lucru pentru judecatori, avocati, notari, consilieri juridici, registratori de carte funciara si celelalte categorii de practicieni ai dreptului.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Comentariile Codului civil - Prescriptia extinctiva, decaderea si calculul termenelor", publicata in 2 categorii, Drept si legislatie / Coduri, Drept si legislatie / Drept civil, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Gabriela Cristina Frentiu si a fost publicata de editura Hamangiu. Se poate cumpara cartea Comentariile Codului civil - Prescriptia extinctiva, decaderea si calculul termenelor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Comentariile Codului civil - Prescriptia extinctiva, decaderea si calculul termenelor" este de 28 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-606-522-785-9
Pagini: 240
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: codul civil

Pret Comentariile Codului civil - Prescriptia extinctiva, decaderea si calculul termenelor

Produse similare si recomandari

Mostenirea legala. In Noul Cod Civil
Veronica Stoica, Laurentiu Dragu
29.00 RON
Codul penal (Legea nr. 286/2009)
prof. univ. dr. Valerian Cioclei
9.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Comentariile Codului civil - Prescriptia extinctiva, decaderea si calculul termenelor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gabriela Cristina Frentiu

Gabriela Cristina Frentiu a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, Ajutorul public judiciar in materie civila (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 51 din 21 aprilie , Asigurari sociale, Asigurari sociale, Codul de procedură civilă comentat şi adnotat, Contractul individual si contractul colectiv de munca. Conflictele de munca, Dicţionar juridic Român-Italian Italian-Român, Elemente de dreptul familiei şi de procedură civilă, Fond funciar : Culegere de jurisprudenta, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter