Colt alb

Colt alb

5,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2008 ISBN : 606-511-024-3

Recenzie Colt alb

Cunoscut în toată lumea, Jack London (1876–1916) este unul dintre cei mai îndrăgiţi autori americani, către el îndreptându-se publicul cititor adolescentin, căruia scriitorul îi satisface nevoia de descătuşare şi de afirmare a forţelor interioare. Omul şi comunicarea sa cu natura, o natură specific nordică, îl preocupă în permanenţă pe autor. În „Colţ Alb“, pe fundalul unui fascinant univers al naturii se conturează fiziologia unor alese sentimente, gânduri şi caractere, şi chiar o anume mentalitate. Domesticirea forţelor sălbatice, ca şi cea mai umană preocupare a semenilor săi, este, pentru Jack London, un proces foarte complex ce include răscolirea tuturor forţelor sufleteşti de care e capabil omul.

Cartea "Colt alb" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Povestile Copilariei si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Jack London si a fost publicata de editura Steaua Nordului. Se poate cumpara cartea Colt alb prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Colt alb" este de 5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Colt alb

Produse similare si recomandari

BASME
Petre Ispirescu
64.90 RON
Povestea vorbei
Anton Pann
5.50 RON
Ratusca cea urata
Hans Christian Andersen
7.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Colt alb. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jack London

Jack London a publicat inca 19 carti prezente in libraria noastra, Chemarea strabunilor, Chemarea Strabunilor - Jack London, Aventura, Campionul greilor, Chemarea strabunilor, Colţ Alb, Colţ Alb, Colt alb , Colt Alb, Colt Alb : Editie lux, Colt alb, Colt Alb, Colt alb, Copiii gheturilor, Dragoste de viata, Fiul lupului, Lupul de mare, Martin Eden, Revolta de pe Elsinore - Coaziera cu Snark, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter