Coloreaza si invata ghicitori - despre animale, fructe si legume

Coloreaza si invata ghicitori - despre animale, fructe si legume

Editura Teora
12,00 Lei

Info

Recenzie Coloreaza si invata ghicitori - despre animale, fructe si legume

  • invata ghicitori
  • afla mai multe despre animale, fructe si legume
  • coloreaza desenele-raspuns
Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Coloreaza si invata ghicitori - despre animale, fructe si legume", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Carti de colorat, Carti pentru copii / Jocuri si exercitii educationale, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 15.03.2014. Se poate cumpara cartea Coloreaza si invata ghicitori - despre animale, fructe si legume prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Coloreaza si invata ghicitori - despre animale, fructe si legume" este de 12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Limba: ro

Pret Coloreaza si invata ghicitori - despre animale, fructe si legume

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Ratusca cea urata - citim si coloram
Hans Christian Andersen
4.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Coloreaza si invata ghicitori - despre animale, fructe si legume. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter