Coloreaza si invata alfabetul

Coloreaza si invata alfabetul

Editura Teora
9,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Coloreaza si invata alfabetul

Carte de colorat pentru perioada alfabetara

  • invata literele
  • recunoaste litera cu care incepe un cuvant
  • coloreaza desene dupa model
Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Coloreaza si invata alfabetul", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Carti de colorat, Carti pentru copii / Jocuri si exercitii educationale, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Diana Rotaru si a fost publicata de editura Teora. Se poate cumpara cartea Coloreaza si invata alfabetul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Coloreaza si invata alfabetul" este de 9.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Coloreaza si invata alfabetul

Produse similare si recomandari

Ratusca cea urata - citim si coloram
Hans Christian Andersen
4.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Coloreaza si invata alfabetul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Diana Rotaru

Diana Rotaru a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, Activitati practice cu autocolante : 3-5 ani, Activitati practice cu autocolante : 5-7 ani, Primul meu album cu animale, Priveste si asculta animale domestice, Priveste si asculta animale salbatice, Priveste si recunoaste animalele domestice si familia lor, Priveste si recunoaste animalele salbatice si familia lor, Priveste si recunoaste culorile.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter