Coloram, ne amuzam - La zoo

Coloram, ne amuzam - La zoo

Editura Aramis
4,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul: 2010

Recenzie Coloram, ne amuzam - La zoo

O ghicitoare buna este intotdeauna un prilej nemaipomenit de a stimula creativitatea copilului tau dar si de a-i oferi constant surpriza unor noi provocari. Seria Coloram, ne amuzam/ Si raspunsul il aflam..., gandita intocmai pentru a raspunde acestor nevoi, este noua propunere a Editurii Aramis. Conceputa de o maniera unica, educativa si distractiva, cele patru titluri ale acestei colectii vor reusi cu siguranta sa ofere imaginatiei micutilor, resorturi dintre cele mai nebanuite.

Fiecare pagina are cate o imagine ascunsa, care poate fi descoperita prin razuire. Pentru o distractie pe cinste, prichindeii trebuie sa afle raspunsul ghicitorilor de deasupra fiecarei imagini, iar mai apoi sa coloreze ilustratiile.

Complementaritatea dintre demersul educativ si cel ludic, dorita a fi concretizata prin noua colectie prezentata, va transforma aceste carti in cadouri de exceptie pentru copiii dumneavoastra.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Coloram, ne amuzam - La zoo", publicata in 2 categorii, Invatamant prescolar / Activitati artistico-plastice, Carti pentru copii / Carti de colorat, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. Se poate cumpara cartea Coloram, ne amuzam - La zoo prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Coloram, ne amuzam - La zoo" este de 4.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: carte de colorat

Pret Coloram, ne amuzam - La zoo

Produse similare si recomandari

In lumea culorilor
Alice Nichita, Mihaela Mitroi
9.00 RON
Ghiceste si coloreaza
Lacramioara Amazaroaie, Adriana Patrauceanu, Elena Neculai
7.50 RON
Descoperim lumea culorilor (3-5 ani)
colectiv Aramis
8.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Coloram, ne amuzam - La zoo. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter