Coloram animale domestice

Coloram animale domestice

Editura Eduard
4,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar de pagini : 16; ISBN : 978-973-1995-18-2; Categorie varsta : 2-3 ani

Recenzie Coloram animale domestice

«Colorăm animale sălbatice şi domestice», «Colorăm fructe şi legume» sunt lucrări cuprinse în colecţia ce le oferă micilor cititori, ca orice carte de colorat, un bun prilej de folosire cu rezultate eficiente a timpului, prin faptul că, pe lângă distracţie, ei vor putea face – ajutaţi, desigur, de părinţi, bunici sau de frăţiorii mai mari – formulări proprii, specifice puterii lor de înţelegere şi vor dobândi încă de la o vârstă fragedă unele cunoştinţe legate de trăsăturile caracteristice ale unor animale, dar şi ale unor legume şi fructe.

Cartea "Coloram animale domestice" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti de colorat si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Coloram animale domestice prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Coloram animale domestice" este de 4.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Coloram animale domestice

Produse similare si recomandari

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Coloram animale domestice. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter