Colectii de date

Colectii de date

Editura Albastra
39,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Colectii de date

În dezvoltarea aplicatiilor de programare pot fi puse în evidentã un numãr limitat de entitãti (liste, stive, cozi, cozi cu prioritãti, arbori binari, tabele de dispersie, grafuri), caracterizate printr-o stare si un comportament specific. Acestea sunt cunoscute sub numele de tipuri de date abstracte sau colectii de date si contin un numãr finit de elemente, de orice tip.

Lucrarea îsi propune sã evidentieze principalele colectii, care apar în aplicatii, sã specifice si sã implementeze operatiile caracteristice acestora si structurile de date corespunzãtoare, utilizând în acest scop un limbaj de programare structuratã, fãrã facilitãti de programare orientatã pe obiecte, constituind o bazã pentru proiectarea unei biblioteci de tipuri de date abstracte.

Lecturarea lucrãrii încurajeazã utilizatorii sã-si scrie propriile aplicatii cu colectii de date, folosind serviciile oferite de o interfatã, care ascunde detaliile structurilor de date folosite si operatiile specifice diferitelor colectii de date. Ne adresãm atât studentilor facultãtilor cu profil informatic, profesorilor care predau discipline informatice si elevilor acestora, dar si tuturor celor interesati sã-si dezvolte propriile aplicatii cu structuri de date.

Cartea "Colectii de date" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / Baze de date, SQL si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Valeriu Iorga si a fost publicata de editura Albastra. Se poate cumpara cartea Colectii de date prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Colectii de date" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-650-285-9
Pagini: 244
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Colectii de date

Produse similare si recomandari

Baze de date (editia a 8-a)
Date C.J.
72.00 RON
Lectii de Access
A. Teodorescu
42.00 RON
Secrete Oracle 8
Edward Honour, Paul Dalberth, Ari Kaplan, Atul Metha
34.34 RON
Foxpro 2.6 sub Windows
G. Dima, M. Dima
24.43 RON
Structura sistemelor de calcul
Zoltan Francisc Baruch
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Colectii de date. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Valeriu Iorga

Pe langa "Colectii de date", autorul Valeriu Iorga a publicat si Programare in C.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter